Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Απόλλων Αυλών - Α.Ε Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου 6-2

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Απόλλων απέναντι στην ομάδα της Καισαρειάς η οποία άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο. Το παιχνίδι ξεκίνησε για ακόμη μια φορά άσχημα για τις Αυλές καθώς βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 0-1.
Η απάντηση ήρθε ύστερα από λίγα λεπτά για τον Απόλλων, όταν ο Λάσπας θα βρει με ωραία πάσα τον Σαλτσίδη κι αυτός με έξοχο σουτ λίγο έξω από την περιοχή θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 37' οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και άλλο τέρμα ύστερα από όμορφη συνεργασία κάνοντας το σκορ 1-2 , σκορ το όποιο έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά με τον Απόλλων αυτή τη φορά να γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού και να σκοράρει πολύ νωρίς όταν ο Μεχτερίδης θα κάνει υπέροχη σέντρα στον Μερόλι ο οποίος απλά έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας. Στη συνέχεια ο Μερόλι θα κάνει κούρσα από τα πλάγια , θα ανατραπεί αντικανονικά μέσα στην περιοχή και θα κερδίσει πέναλτι. 

Την εσχάτη των ποινών θα αναλάβει ο Σαλτσίδης ο οποίος θα ευστοχήσει πραγματοποιώντας την ανατροπή για τον Απόλλων. Στο 62' ο Μεχτερίδης θα εκτελέσει πλάγιο άουτ μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Σαλτσίδης με δυνατό πλασέ θα γράψει το 4-2 σημειώνοντας χατ τρικ. 

Στο 67' ο Τελιόπουλος ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο , ύστερα από πάσα του Μερόλι θα πιάσει ευθύβολο σουτ και θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 5-2 . Λίγα λεπτά αργότερα ο Μεχτερίδης θα κάνει 3 τις ασίστ του βγάζοντας άλλη μια υπέροχη σέντρα στον Μερολι ο οποίος θα σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής γράφοντας το τελικό 6-2.

Κάπως έτσι κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πρώτος γύρος για τον Απόλλων Αυλών. Ένας γύρος που ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις για τις Αυλές ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη , καθώς η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και διάφορα άλλα προβλήματα , τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιάζει απογοητευτικές εμφανίσεις.

 Όμως παρά τις δυσκολίες , ο Απόλλων συνέχισε και συνεχίζει την προσπάθεια του ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του, που είναι η παραμονή και η εδραίωση της ομάδος στην Β' τοπική κατηγορία καθώς και η δημιουργία ενός αξιοπρεπούς και αξιόμαχου ποδοσφαιρικού συνόλου.

Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους σας καλές γιορτές , με υγεία και ευτυχία !

Σχόλια