Φιλική νίκη για Κοζάνη - Ανακοινώνει και τον νεαρό Μανακίτσα

Φιλικό για ξεμούδιασμα   και μια ευκαιρία για τον Βασίλη Παπαδόπουλο να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι "παλιοί" αλλά και οι υπό απόκτηση  ποδοσφαιριστές του  είχε σήμερα το απόγευμα η Κοζάνη.

Σε φιλικό τεστ που  έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης  και χρησιμοποιήθηκαν "παλιοί" και νέοι ποδοσφαιριστές, οι ερυθρόλευκοι πήραν τελικά  τη νίκη κόντρα στα υπολογίσιμα Γρεβενά Αεράτα με σκορ 7-4.

Σ'  ένα παιχνίδι  ελεύθερο  χωρίς  σκοπιμότητες  οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2.
Η Κοζάνη στη συνέχεια πήρε τον απόλυτο έλεγχο και γύρισε το ματς σε 5-2   με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από δύο γκολ ακόμα κι έτσι να γραφτεί το τελικό 7-4.

Τα γκολ για την Κοζάνη σημείωσαν τρία  ο Καλογήρου , τρία ο Τσικόπουλος Ηλίας και ένα  ο Αποστολίδης ενώ για τα Γρεβενά Αεράτα σκόραραν Γαβρίδης (2) και Φαρλατάρας (2)



Ντίμης Μανακίτσας στην Κοζάνη 
Με τα χρώματα της Κοζάνης, στο φιλικό τεστ με τα Γρεβενά Αεράτα αγωνίστηκε και ο  Ντίμης Μανακίτσας που όπως όλα δείχνουν θα είναι το τέταρτο χειμερινό  απόκτημα των ερυθρόλευκων μετά τους Πιστόλα, Αροσβίλι και Καλογήρου.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός είναι γεννημένος  25/1/2000, ξεκίνησε από την Ακαδημία της ΑΕΚ στη συνέχεια στην ακαδημία  της Κοζάνης.  
Η πρώτη αγωνιστική ομάδα που έπαιξε ήταν η ΑΕΚ Καλαμιάς. Τελευταία φόρεσε την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου  Χαραυγής.


Σχόλια