Ο Μακεδονικός στη Euromedica Ζωοδόχο πηγή για σειρά ιατρικών εξετάσεων | φωτο - βίντεο

Το πρώτο group των αθλητών του Μακεδονικού Κοζάνης βρέθηκε  σήμερα το πρωί (Τρίτη 19/12)  για ιατρικό έλεγχο στη Euromedica Ζωοδόχος Πηγή, Μαργαρίτη Δήμτσα 4, Κοζάνη 501 00.

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας οι αθλητές του Μακεδονικού θα υποβληθούν σε σειρά εξετάσεων αλλά και θα υπάρχει μεταξύ της κλινικής και του σωματείου περαιτέρω συνεργασία για την μερική ιατρική κάλυψη των αθλητών.



Ο Μακεδονικός με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική συνεργασία με την κλινική.  
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής για την ζεστή φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας.

 Ιδιαίτερα τον κ. Λεωνίδα Πελτέκη - παθολόγο, τους ορθοπεδικούς κ. Χάρη Καρατζέτζο και κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη καθώς και την κυρία Δήμητρα Δεγρένη διευθύντρια της κλινικής.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, Μαρία Κατσίκα και Εύα Μανώλα που ήταν δίπλα στα παιδιά μας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις τους.














Σχόλια