Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δόξα Βερμίου Πύργων - Πρόοδος Κομνηνών 0-1 | φωτο - βίντεο

 
Πήραν  το γειτονικό ντέρμπι τα Κομνηνά
Το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Δόξα Βερμίου Πύργων και Α.Σ. Πρόοδο Κομνηνών έληξε με 0-1. υπέρ των Κομνηνών.



Μια νίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλης σημασίας μιας και ανεβάζει την ομάδα των Κομνηνών στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς  ισόβαθμη με την ομάδα της Ασβεστόπετρας.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι το παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες .
 Ένα παιχνίδι μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, με λίγες καλές φάσεις .
Στο δεύτερο μέρος  η ομάδα των Πύργων ανέβασε κάπως την απόδοση της , δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ αλλά τυχερά στάθηκαν τα Κομνηνά που με ένα γκολ του αρχηγού του Σίσκου  μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Ανδρονικίδη με ωραίο σουτ  έκανε  το 0-1 και χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 5΄ για τα Κομνηνά όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίσκου , πήρε την κεφαλιά ο Νεοφυτίδης  αλλά κατέληξε άουτ.
20΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκόπουλου για τους Πύργους λίγο άουτ.
28΄Νεα εκτέλεση φάουλ του Μαρκόπουλου των Πύργων , απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας  πριν γίνει απειλητικός ο Αγγελίδης , και αφού κόλλησε η μπάλα κάτω.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ποζίδης των Κομνηνών βγάζει ωραία μπαλιά στον αμαρκάριστο Νεοφυτίδη , αυτός μπαίνει μόνος αλλά το σουτ που έκανε  ήταν  χλιαρό , με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.
51΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Μαρκόπουλου η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
54΄ Ωραία ενέργεια του Αποστολίδη , αφού απέφυγε έναν αμυντικό , έκανε πάσα μέσα στην περιοχή στον Βαγκόπουλο  το σουτ ο.ως που έκανε ήταν  χλιαρό και  απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Τρία  λεπτά αργότερα ωραία εκτέλεση φάουλ του Μαρκόπουλου των Πύργων , εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η απόκρουση του τερματοφύλακα Αρσενίδη.
70΄ Σουτ του Αποστολίδη των Πύργων η μπάλα πέρασε λίγο άουτ
75΄ Εκτέλεση κόρνερ του Σίσκου των Κομνηνών μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά ο Ποζίδης με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ.
Και φτάνουμε στον 80΄ όταν ο τερματοφύλακας των Πύργων στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα , έκανε το τραγικό  λάθος με αποτέλεσμα να δώσει στον Σίσκο των Κομνηνών,  ,  αυτός με ψύχραιμο σουτ ψηλοκρεμαστό έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμού των φιλοξενουμένων.
86΄ Είχαμε μια ωραία  στιγμή  Στον  τραυματισμό του  Νεοφυτίδη των Κομνηνών, χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκεί τον βοήθησαν οι παίκτες των Πύργων Πεσιρίδης και Γκιούρος.
Τέτοιες εικόνες προάγουν τον αθλητισμό.

Διαιτητής  του αγώνα  ήταν ο κ. Ζούγρας με επόπτες τους κ.κ  Τζιουβάρας, Μπαλίακας.

Συνθέσεις:
Δόξα Βερμίου Πύργων (Καραγεωργίου): Ανδρονικίδης Αν, Ταγγίδης(75΄ Γκιούρος), Αγγελίδης, Πεσιρίδης, Τσαραμανίδης( 90΄ΝίκουΓ), Γρηγοριάδης(75΄Ρίτσας), Αποστολίδης, Βαγκόπουλος, Μαρκόπουλος, Ανδρονικίδης Αν,  HOXHA.


Α.Σ. Πρόοδος Κομνηνών (εοδωρίδης): Αρσενίδης, Βασιλειάδης, Τεληγιαννίδης( 65΄ Ίτσκος),  Γεωργιάδης Γ, Σίσκος, Νεοφυτίδης( 86΄ λ.τρ. Κανονίδης ), Ρισβάνης, Σοιλεμές, Χατζηπαναγιωτίδης, Γεωργιάδης Δ(62΄Ψαρράς), Ποζίδης.



















































Σχόλια