Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Ηρακλής Πτολεμαΐδας 0-2 | φωτο - βίντεο

Ο Μακεδονικός έχανε …  ο Ηρακλής έβαζε

Μεγάλο διπλό ελπίδας  πήρε ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας μέσα στην έδρα του Μακεδονικού και μπορεί να βλέπει την παραμονή του από δω και πέρα με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος με τη μπάλα να σε τιμωρεί  όταν δεν μπορείς να τη βάλεις εσύ στα δίχτυα.

Ο Μακεδονικός είχε την καθολική υπεροχή αλλά ήταν φλύαρος,  δημιούργησε αλλά και έχασε  κλασικές ευκαιρίες για  να σημειώσει γκολ.

 Η  νεανική και καλοδουλεμένη  ομάδα  του Γιώργου Καραγκιολίδη από την άλλη πρόσεχε κυρίως την άμυνα της κι όταν οι καταστάσεις το επέτρεπαν προσπαθούσε να βγει στην κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν  την  ευκαιρία που τους δόθηκε  αλλά και το σοβαρό αμυντικό λάθος παίρνοντας τεράστιο διπλό με σκορ 0-2.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ σέντρα Σέχι στην περιοχή, σουτ Λέκκα άουτ.
Στο 21’ ο Λέκκα θα σπάσει τη μπάλα στον Σέχι σουτ από καλό σημείο αποκρούει ο Χρυσοστομίδης.
Στο 30’  ο Ευθυμιάδης στον Λέκκα σουτ από κοντά διώχνει ο Χρυσοστομίδης.

Στο 33’ ο Σέχι θα βγάλει μόνο του μέσα στην περιοχή τον Λάμπρου άγιος θα σουτάρει αλλά ο Χρυσοστομίδης θα πει πάλι όχι .
Στο 39’ σέντρα σουτ Λέκκα στην προσπάθεια να διώξει ο αμυντικός παραλίγο να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Το κόρνερ εκτελεί ο Λέκκα καρφωτή κεφαλιά Θωμαΐδη εκπληκτική επέμβαση του Χρυσοστομίδη.
Στο 58’ σέντρα του Λούσιου διώχνει ο Πάντος.
Στο 65’ αντεπίθεση του Ηρακλή ,ο Μαρνασιδης από πλάγια θα βγάλει παράλληλη σέντρα και ο Τζουβάρας από κοντά θα κάνει το 0-1.

Στο 71’ ο Λέκκα μέσα στην περιοχή θα δώσει στον Θωμαΐδη αυτός για να σιγουρέψει το γκολ δίνει στον Ευθυμιάδη που από κοντά θα σουτάρει για να σώσει και πάλι  ο Χρυσοστομίδης.
Στο 78’ σουτ Θωμαΐδη από τα όρια της περιοχής άουτ.
Στο 85' ' σουτ Λέκκα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 87' φάουλ Μπάκανου μπλοκάρει στη γωνία του ο Χρυσοστομίδης.
Στο 89' ο Πάντος κάτοχος της μπάλας  αρκετά έξω από την περιοχή του  δε γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή , επιχειρεί  να τριπλάρει  τον Μαρνασίδη , αυτός θα την κλέψει ,  θα μπεί στην περιοχή και θα γράψει μέσα σε πανηγυρισμούς το 0-2.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) Πάντος , Δημητριάδης (,68' Κυπίρτογλου), Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης , Αργυρόπουλος, Ευθυμιάδης, Τρομπούκης (75' Μπάκανος), Leka, Σέχι, Λάμπρου (80' Αλατζά ς), Μουρατίδης (55' Γεωργιάδης)


Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Καραγκιολίδης) Χρυσοστομίδης, Λούσιος Χ, ( 68' Τοπάλης), Μωυσιάδης Στ, Μωυσιάδης Θ, Τσουμήτας, Βοϊτσίδης(46' Λεμονής), Καραπέγιος, Ντάβες, Μαρνασίδης (90' Κριτσάνης), Μιχαηλίδης (54' Τζουβάρας), Καραφουλίδης.


Διαιτητής: Κεχαγιάς
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Πραχάλης






Σχόλια