Βόλεϊ - Γυμναστικός: Ποδαρικό με το δεξί οι παγκορασίδες στη νέα χρονιά 0-3 σετ μέσα στην Πτολεμαΐδα



 Οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης , με την Κυριακάτικη νίκη τους Πτολεμαϊδα με 0-3 σετ επί του γηπεδούχου Αρίωνα απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης. 


Τα κορίτσια μας βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από την Βάσω Παγούνη, είναι πρόθυμα και πειθαρχημένα και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Γυμναστικού και για τη ψυχούλα τους, γιατί είναι όλα παθιασμένα όταν αγωνίζονται και διψούν για την ατομική αλλά και την ομαδική βελτίωση.

Πέμπτη νίκη με καθαρό σκορ - έχουμε και μία νίκη που πήραμε 2β.- στο πρωτάθλημα για τις Παγκορασίδες μας και μπράβο τους. Κι εδώ η προπονήτρια τους Β.Παγούνη αποδεικνύει ότι η αθλήτρια που αγαπά το βόλεϊ, όχι αυτή που απλώς παίζει για να παίζει, μπορεί να γίνει πολύ καλή παιδαγωγός.


 Για μας ακόμα και από τη νίκη μεγαλύτερη σημασία έχει η βελτίωση των αθλητριών μας σε πολλούς τομείς και το ότι την Κυριακή αγωνίστηκαν όλες οι κοπέλες που είχε μαζί της η προπονήτρια. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τις αθλήτριες μας που μας εμπιστεύονται.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Δανιηλίδου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.
*Επικεφαλής της αποστολής στην Πτολεμαϊδα ήταν ο Ταμίας του Γ.Σ.Κοζάνης Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 15-25, 8-25, 20-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Ζαφειρίου, Βότση, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου Κ., Ματζαρίδου, Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Ζιώγα, Κωνσταντινίδου



Γ.Σ. Κοζάνης-volleyball team


Σχόλια