Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα-Πανλευκάδιος 2-0 | βίντεο

Ασταμάτητος ο ΦΟΥΦΑΣ, 2-0 και κορυφή !
Ακόμη μια δίκαιη Νίκη (4η στην σειρά) για την ομάδα της Πτολεμαΐδας επί του μαχητικού Πανλευκάδιου, με την υπογραφή του Σαράντη Τοπάλη.
Η ομάδα από την Λευκάδα ήταν πολύ καλή στα ανασταλτικά της καθήκοντα και δυσκόλεψε αρκετά τον Μακεδονικό, που για ακόμη μια φορά στο Β μέρος έδειξε το γιατί είναι στην κορυφή, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. 

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο 72’ λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοπάλη ο τερματοφύλακας Κοντογιώργης δεν μπόρεσε να πιάσει την μπάλα, η οποία πήγε πάνω στον αρχηγό του Πανλευκάδιου Φλούδα και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. 

Στο 88’ και πάλι ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ από τα 40 μέτρα και η μπάλα πήγε στην δεξιά πλευρά της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Τελικό Μακεδονικός Φούφας – Πανλευκάδιος 2-0

Διαιτητής: Τσετσίλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης - Φαλτάκας (Γρεβενών)

Μακεδονικός Φούφας: Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Κοπατσάρης, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Καλογιαννίδης(61’ Τακίδης), Τσικόπουλος, Φωτιάδης, Ματούλας (84’ Τσώτσος), Τοπάλης (90’ Μόσχος) Γκελοσάνι (46’ Δούφας)

Πανλευκάδιος: Κοντογιώργης, Κοκόλης Χ. (30′ Κτενάς, 75′ Περέζ)), Ιωακειμίδης (90′ Γρίβας), Αργυρός (84′ Καρελής), Καράς, Φλούδας, Κοκόλης Χ., Δημητρίου, Κολοβός, Μουρεχίδης, Κατσόλι.

Γραφείο Τύπου

Μακεδονικού Φούφα

συνέντευξη τύπου 

Σχόλια