Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων - Κοζάνη 2-3 | βίντεο

Έδειξαν χαρακτήρα οι πιτσιρικάδες της Κοζάνης που πήραν μεγάλη νίκη με 2-3 στο Πλατανόρεμμα απέναντι στον Τιτάνα Σερβίων σ' ένα ματς με δύναμη, ένταση και πάθος, ενώ δεν έλλειψαν και κάποιες αψιμαχίες κυρίως εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

βίντεο: www.Live-Avles.tv

Η νίκη της Κοζάνης αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς σημειώθηκε σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο που έδειξε αποφασισμένος να "της κάνει τη ζημιά". 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τιτάνας ήταν καλύτερος, έμπαινε πιο δυνατά στις φάσεις και πίεσε αρκετά την Κοζάνη στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πλατανορέματος που φέτος φιλοξενεί την ομάδα των γειτονικών Σερβίων.

Αντίθετα οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν ρυθμό κι επιπλέον χρεώθηκαν τις αναγκαστικές αλλαγές των Κουτρότσιου και Τραυλού που αισθάνθηκαν "τραβήγματα" και αποχώρησαν.

Ο Τιτάνας προηγήθηκε μόλις στο 5' με 1-0 όταν ο Σάκης Τσικόπουλος άλλαξε τη μπάλα με τον Κοντοδήμο και με σουτ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Η Κοζάνη ισοφάρισε στο 44' όταν μετά από σέντρα του Τρομπούκη ο 16χρονος Τάσος Καλογήρου, που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα, με προβολή σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κοζάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με την Κοζάνη να ανεβάζει αισθητά την απόδοση της και τον Τιτάνα να "πέφτει" σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Στο 66' μετά από κεφαλιά του Σ. Κοτταρίδη και αναταραχή στην περιοχή του Τιτάνα ο 18χρονος Ζούρας Αροσβίλι-Γεωργιάδης από κοντά έκανε το 1-2, σημειώνοντας κι αυτός το παρθενικό του γκολ με τα ερυθρόλευκα. 

Στο 70' και στο 74' ο Πουτογλίδης έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να αυξήσει την διαφορά, ενώ στο 75' σουτ του Σ. Κοτταρίδη πέρασε μόλις άουτ. 

Στο 80' σε αντεπίθεση του Τιτάνα ο Εντι Μπάρα ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ στην επαναφορά κι ενώ η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι της Κοζάνης. 

Στο 84' ο Μανακίτσας έδωσε στον Τρομπούκη, αυτός με την σειρά του στον Ηλία Δούμα που με υπέροχο σουτ στο "Γ" σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ και ταυτόχρονα έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Με την νίκη της αυτή η Κοζάνη παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Σιάτιστας κι έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να παλέψει για την άνοδο έστω και με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που μπήκαν απότομα "στα βαθιά" του πρωταθλητισμού.

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Γιάννης Παρασκευάς): Γκόγκος, Μέτκο (80′ Θώμος), Κακαφίκας, Χαρίσιος, Μπουμπόναρης, Σαλτσίδης, Μπάρα, Λάμπρος, Ράπτης, Κοντοδήμος, Αθ. Τσικόπουλος (55′ Χρυσοστομίδης).

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Δ. Κοτταρίδης, Τρομπούκης, Μανακίτσας, Λιθοξόπουλος, Πουλατσόγλου, Σ. Κοτταρίδης, Αροσβίλι (75′ Μαλούτας), Πιστόλας (82′ Ηλ. Ποσινακίδης), Κουτρότσιος (28′ λ.τ. Πουτογλίδης), Τραυλός (37′ Καλογήρου), Δούμας.

Διαιτητής: Πανυτσίδης.

Βοηθοί: Βογδόπουλος, Λαμπριανίδης.



Σχόλια