Γ’ Εθνική: Καθάρισε στο Β' ημίχρονο ο Μακεδονικός Φούφα - Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογικής σημασίας για την ΑΕΠ - Λαβωμένη η Καστοριά αλλά με ψυχή και πάθος - Λύγισε στον Αμφίλοχο ο Ερμής

Καθάρισε στο β’ ημίχρονο ο Μακεδονικός Φούφα κι έπιασε τον Τυληκράτη στην πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφεραν στο α’ ημίχρονο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανλευκάδιου.  Στο β΄μέρος η πίεση των γηπεδούχων έγινε πιο έντονη.
Στο 72’ με φαλτσαριστό κόρνερ ο Τοπάλης  και με λάθος απόκρουση αμυντικού, ξεκλείδωσε η άμυνα του Πανλευκάδιου και ετσι γραφτηκε  το 1-0. Στο 84’ ο Τοπάλης  με σουτ θα γράψει το τελικό 2-0. Ευκαιρίες για το Μακεδονικό είχαν οι Χαραλαμπίδης, Φωτιάδης και Τσικόπουλος. 

Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογικής σημασίας για την ΑΕΠ με τελικό σκορ 3-2. Λαβωμένη η Καστοριά αλλά με ψυχή και πάθος. Το ζητούμενο για την ΑΕΠ με νέο προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Παπακώστα, ήταν η νίκη. Μια νίκη που ήρθε με αγχωτικό τρόπο. Οι γουναράδες  μόνο μελλοθάνατοι δεν έμοιαζαν αγωνιστικά. Με ποδοσφαιριστές ψυχωμένους, έπαιξαν για την ιστορία τους και την φανέλα. Το μέλλον της Καστοριάς  βέβαια  φαντάζει αβέβαιο, ίσως και αύριο να υπάρχουν εξελίξεις. Ο προπονητής Νίκος Εμμανουηλίδης στην συνέντευξη τύπου φανερά συγκινημένος δήλωσε λίγο πολύ την παραίτησή του.  
Τα γκολ για την ΑΕΠ σημείωσαν  Μπατμάς, Μπουρτουζάν και Χαματάι, ενώ για την Καστοριά δύο γκολ πέτυχε ο Κασά. 

Τζάμπα ήττα με τον τρόπο που ήρθε για τον Ερμή Αμυνταίου, μέσα στην Αμφιλοχία με σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο α’ ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 10ο λεπτο στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν διπλό δοκάρι σε κεφαλιά του Τσορλίνη και σουτ  του Μαυροματίδη.  
Δεν έφτανε αυτό και λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44’ σε μια αντεπίθεσή του ο Νέος Αμφίλοχος, σημείωσε το 1-0 με τον Δράκο που ήταν και το τελικό σκορ. Στο β’ μέρος συνέχισε ο Ερμής να έχει την υπεροχή αλλά ήταν φλύαρη. 

17η  αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων-Καστοριά  3-2
Μακεδονικός Φούφα-Πανλευκάδιος  2-0
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Φιλιππιάδας  1-2
ΑΕ Λευκίμμης-Αστέρας Παραποτάμου  1-1
Τηλυκράτης-Σκουφάς Κομποτίου  0-0
Νέος Αμφίλοχος-Ερμής Αμυνταίου  1-0
Ρεπό: Θεσπρωτός

Βαθμολογία

Μακεδονικός Φούφα
33
Τηλυκράτης
33
Ερμής Αμυνταίου
28
ΑΕ Λευκίμμης
28
Νέος Αμφίλοχος
28
Θεσπρωτός
24
ΑΕΠ Καραγιαννίων
22
Εθνικός Φιλιππιάδας
19
Δόξα Κρανούλας 
18
Σκουφάς Κομποτίου
14
Πανλευκάδιος
11
Αστέρας Παραποτάμου
10
Καστοριά
9

Επόμενη αγωνιστική - 18η  
Μακεδονικός Φούφα  - ΑΕΠ Καραγιαννίων
Καστοριά  - Δόξα Κρανούλας
Πανλευκάδιος  - ΑΕ Λευκίμμης
Εθνικός Φιλιππιάδας  - Θεσπρωτός
Αστέρας Παραποτάμου - Τηλυκράτης
Σκουφάς Κομποτίου - Ερμής Αμυνταίου
Ρεπό: Νέος Αμφίλοχος





Σχόλια