Γ' Εθνική: ΑΕΠ Καραγιαννίων-Καστοριά 3-2 | φωτο - βίντεο



Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογικής σημασίας για την ΑΕΠ με τελικό σκορ 3-2. Λαβωμένη η Καστοριά αλλά με ψυχή και πάθος.
Το ζητούμενο για την ΑΕΠ με νέο προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Παπακώστα, ήταν η νίκη. Μια νίκη που ήρθε με αγχωτικό τρόπο. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας αλλά  και βαθμολογικής σημασίας για του Πόντιους.

Επιμέλεια – λήψη: Vicky Gewrgiou

Δηλώσεις των προπονητών  Νίκου Εμμανουηλίδη της Καστοριάς και Γιώργου Παπακώστα της ΑΕΠ, μετά το παιχνίδι. 


Επιμέλεια – λήψη: Vicky Gewrgiou

Οι γουναράδες  μόνο μελλοθάνατοι δεν έμοιαζαν αγωνιστικά.  Με ποδοσφαιριστές ψυχωμένους, έπαιξαν για την ιστορία τους και την φανέλα. Το μέλλον της Καστοριάς  βέβαια  φαντάζει αβέβαιο, ίσως και αύριο να υπάρχουν εξελίξεις. Ο προπονητής Νίκος Εμμανουηλίδης στην συνέντευξη τύπου φανερά συγκινημένος δήλωσε λίγο πολύ την παραίτησή του. 


Το φιλμ του αγώνα
Στο 17' βαθιά μπαλιά Σαββίδη , ο Μπουρντουζάν θα διεκδικήσει μια σχεδόν χαμένη μπαλιά, θα βγάλει από πλάγια τη σέντρα μέσα στην περιοχή , εκεί ο Μπατμάς με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.
Στο 25' δυνατό σουτ Μπατμά λίγο έξω
Στο 31' ωραία προσπάθεια του Νίνου  θα δώσει στον Κασά , διαγώνιο σουτ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 33' σέντρα του Ακριτίδη , λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακά με τον αμυντικό ο Μπουρντουζάν θα εκμεταλλευτεί και ψύχραιμα από κοντά θα κάνει το 2-0.
Στο 38' ωραίο διαγώνιο σουτ του Κασά η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Στο 48' ο Μετικάνος θα βρει τον Ακριτίδη , σέντρα στην περιοχή και ο Χαματάι με ωραίο σουτ θα σημειώσει το 3-1.
Στο 63' ο Μπουρντουζάν σπάει το τεχνικό οφσάιντ θα μπει στην περιοχή μόνος θα σουτάρει δυνατά για να αποκρούσει ο Τριανταφυλλίδης.
Στο 74’ ο Μπατμάς στον Βλαδίκα , πλασέ άουτ.
Στο 79' καλοχτυπημένο κόρνερ Κοτζαντίσογλου στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά Μετικάνου κόντρα κ νέο κόρνερ.
Στο Στο 89' σουτ Βενέτη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κωφίδης.
Στο 90' αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΠ ή μπάλα μετά από περιπέτεια θα φτάσει στον Κασά που από κοντά δε θα αστοχήσει και θα κάνει το τελικό 3-2.


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Γ. Παπακώστας): Κωφίδης, Σαββίδης, Σβίρος, Ιασωνίδης, Πασχαλίδης, Μπατμάς (93’ Σαρηγιαννίδης), Χαματάι (60’ Βλαδήκας Δ.), Ακριτίδης (65’ Κοτζατίσογλου), Παναγιωτίδης (77’ Δημητριάδης), Μετικάνος, Μπουρτουζάν.


Καστοριά (Ν. Εμμανουηλίδης):   Τριανταφυλλίδης, Πατσίκας, Νίνος, Ηλίας, Φυτανίδης (91’ Πετσώνης), Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης (84’ Βενέτης), Ιωαννίδης, Σιαραφέρας (91’ Γεωργαντζάς), Κασά, Χασάι.


Διαιτητής: Παυλίδης Χρ. (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δέλλιος, Αρέστης (Πέλλας)





Σχόλια