Προσθέτει εμπειρία κάτω από τα δοκάρια η Δόξα Βερμίου Πύργων - Απέκτησε Χρήστο Τσιτλαχίδη - Περαστικά στον Αναστάσιο Ανδρονικίδη.

Απέκτησε Χρήστο Τσιτλαχίδη - Περαστικά στον Αναστάσιο Ανδρονικίδη.

Την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο από τον Α.Σ Ποντίων Μεσοβούνου ανακοίνωσε η ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων.


Το Βέρμιο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακά της στον αγώνα με τα Κομνηνά και την μεγάλη αποχή  που θα έχει ο άτυχος Αναστάσιος  Ανδρονικίδης από  τα γήπεδα  κινήθηκε αστραπιαία και στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχουν οι διοικήσεις Πύργων και Μεσοβούνου παραχωρήθηκε από τους Πόντιους στη Δόξα ο υψηλόσωμος κίπερ Χρήστος Τσιτλαχίδης.


Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αποτελέσει εγγύηση κάτω από τα δοκάρια των Πύργων οι οποίοι ευχαριστούν για την άμεση ανταπόκριση την διοίκηση του Α Σ Μεσοβούνου.

Ο Χρήστος Τσιτλαχίδης έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και η εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα των Πύργων

Αναλυτικά έχει αγωνιστεί:
Σε Ηρακλή Πτολεμαΐδας, Αναγέννηση Ανατολικού, Πρόοδο Κομνημών,Ηρακλή Κρυόβρυσης Ηρακλή Χάλκης, Βρυότοπο Λάρισας, 3 μήνες στην  Πέλιστερ Μπίτολον στα  Σκόπια, στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας , στον Άρη Ποντοκώμης στη Δόξα Βερμίου Πύργων και τελευταία στον Α.Σ Ποντίων Μεσοβούνου

Τέλος με ανακοίνωση της η διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων εύχεται στον Ανδρονικίδη ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει  σιδερένιος στα γήπεδα.

Σχόλια