Βόλεϊ: Γυμναστικός – Κορασίδες: Το πάλεψαν πολύ …αλλά υπέκυψαν | φωτο

Καλύτερη η Καστοριά, κυρίως περισσότερο σταθερή σαν ομάδα στις επιλογές της, νίκησε τον Γ.Σ.Κοζάνης με 3-0 σετ μέσα στην έδρα μας. Ένας αρνητικός παράγοντας για την ομάδα μας ότι η Τσουτζίδου αγωνίστηκε με πυρετό.
Στα θετικά ότι όλες οι αθλήτριες μας έπαιξαν με πάθος, προσπάθησαν, το πάλεψαν, αλλά τελικά υπέκυψαν απέναντι σε μια πιο συγκροτημένη και πιο συμπαγή ομάδα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τον καλό αγώνα, συγχαίρουμε και την Καστοριά για τη νίκη της.

 Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας με τους οποίους μας χωρίζουν μόνο τα αντίθετα συμφέροντα σε κάθε παιχνίδι. Τίποτε άλλο. Όλα τα σετ ήταν γεμάτα κι αυτό γιατί σε σχέση με πέρσι η ομάδα μας έχει δυναμώσει πολύ και απέκτησε μεγαλύτερη ομοιογένεια, αλλά το βασικότερο είναι ότι τα κορίτσια δεν έχουν τις απαραίτητες εμπειρίες ακόμα, αλλά προσπαθούν πάρα πολύ.

*Διαιτησία: Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.
*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.
*Τα σετ: 20-25, 24-26, 20-25


Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Τσουτζίδου, Παφίλη, Κυρατζίδου, Τιτέλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη Καλημέρη
























Σχόλια