Ατρόμητος και με τη βούλα ο Βαγγέλης Ζιάμπρας

Με το καλημέρα της συνεργασίας Μακεδονικού Κοζάνης με την ΠΑΕ Ατρόμητο, ς ήρθε η πρώτη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή του Κοζανίτικου συλλόγου με την Αθηναϊκή ΠΑΕ.
Ο Βαγγέλης Ζιάμπρας  γέννημα θρέμμα της ακαδημίας του Μακεδονικού ανοίγει τα φτερά του και πετάει προς το αστέρι του Ατρόμητου.

Μετά το διήμερο αξιολόγησης οι ιθύνοντες του Ατρόμητου πέρασαν από το μικροσκόπιο τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και έδωσαν το οκ για να ενταχθεί στην Κ17 .
Ο Βαγγέλης Ζιάμπρας με τον κ Τόλη Αποστόλου τεχνικό διευθυντή  των τμημάτων υποδομής και υπεύθυνο  του δικτύου σχολών του Ατρόμητου σε Ελλάδα και Ευρώπη


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
Ο Ζιάμπρας νέο μέλος του Ατρόμητου Κ17!
Ο μέσος Ευάγγελος Ζιάμπρας (γεννηθείς το 2001) αποτελεί το νέο μέλος του Ατρόμητου Κ17 εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Super League.

Αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Κοζάνης και αξιολογήθηκε στο πρόσφατο διήμερο που πραγματοποίησε η ομάδα μας αποκλειστικά για παίκτες από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Μακεδονικού Κοζάνης , Γεώργιο Κατσίκα για την συνεργασία στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Βαγγέλης Ζιάμπρας με τον πρόεδρο του Μακεδονικού Κοζάνης κ Γιώργο Κατσίκα 

Μακεδονικός Κοζάνης: Συγχαρητήρια Βαγγέλη - Καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα
Η διοίκηση, αλλά και όλη η οικογένεια του Μακεδονικού Κοζάνης περήφανη για την εξέλιξη ενός δικού της παιδιού του  εύχεται ότι καλύτερο!

Βαγγέλη συγχαρητήρια !!
Να έχεις  υγεία πάνω απ’ όλα και με δουλειά τύχη και υπομονή είμαστε σίγουροι πως θα πας πολύ ψηλά.

Καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα.


 Τα μάτια μας και το μυαλό μας θα είναι συνέχεια και σ’ εσένα !!

Σχόλια