Προς σύνδεσμο διαιτητών Κοζάνης και ΕΠΣ Κοζάνης επιστολή διαμαρτυρίας .

Θα θέλαμε να υποβάλλουμε την κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας στον αγώνα της ομάδας μας με τον Τιτάν Σερβίων.

 Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να μην αοριστολογουμε η επιστολή αφορά την σημερινή διαιτησία των κύριων Πανυτσίδη και Λαμπριανίδη οι οποίοι έκαναν τραγικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας που ευτυχώς δεν στοίχησαν βαθμούς σε αντίθεση με τον άλλο επόπτη κύριο Βογδόπουλο που ήταν άριστος. 

Τώρα θα μας πείτε γραφικούς με τις συνεχόμενες ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας αλλά δεν πρέπει να σας προβληματίσει το ότι η ομάδα κερδίζει και έχει φριχτά παράπονα από την διαιτησία;

 Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Πλατανορεύματος και ήταν πάρα πολλοί είδαν με τα μάτια τους το τι διαδραματίστηκε. 

Αφού δεν μας πιστεύετε ρωτήστε σας παραπέμπουμε στον παρατηρητή διαιτησίας και σε όλους όσους γίνανε μάρτυρες σήμερα. 
Αγαπητοί φίλοι της διαιτησίας και της ΕΠΣ αφού κάποιοι δεν σέβονται ούτε τον κόπο των διοικήσεων ούτε την προσπάθεια των παικτών ούτε των φιλάθλων θα πρέπει να τους ενημερώσετε ότι δεν έχουν να κάνουν απλά με ένα σύλλογο αλλά με τον ιστορικότερο σύλλογο του Νομού.

Δεν ζητάμε κάτι παράλογο πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δύο ομάδων. Ζητάμε να παρέμβετε και να εφιστήσετε την αντικειμενική σε όλους τους εμπλεκόμενους με την διαιτησία ώστε να σέβονται όχι μόνο την οικονομική αιμορραγία των ομάδων αλλά και τον ιδρώτα των παικτών και φιλάθλων των ομάδων.

 Το αυτονόητο στο κάτω κάτω είναι να παίζεται ένα παιχνίδι δίκαια. Τέλος επιθυμούμε τουλάχιστον ο κύριος Λαμπριανίδης να μην ξαναπαίξει την ομάδα μας. 
Καληνύχτα σας κύριοι.

Σύνδεσμος φιλάθλων τα λιοντάρια. 

Με τιμή το ΔΣ του συνδέσμου.

Σχόλια