Γ' Εθνική: ΑΕ Ποντίων – Δόξα Κρανούλας 0-0 | φωτο - βίντεο


 Ατυχία δοκάρια και ο τερματοφύλακας της Κρανούλας Αρχοντάκης στέρησαν από την ΑΕΠ τη νίκη που θα της έδινε άλλο αέρα για τη συνέχεια.
Το στείρο 0 -0 αδικεί κατάφωρα τους γηπεδούχους που είχαν δύο  δοκάρια  με τον Ίττη και έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μονότερμα την Κρανούλα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με Χαματάι , Μπουρντουζάν, Ιασωνίδη , Δημητριάδη για πάρουν τη νίκη.



 Σα  να μην έφτανε αυτό λίγο έλειψε στο 95' η μπάλα να τιμωρήσει την ΑΕΠ με τη διπλή ευκαιρία που είχε η Κρανούλα στην μοναδική κλασική που  δημιούργησε με Παπαγεωργίου και στη συνέχεια με τον Νούγια.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ κόρνερ Παναγιωτίδη , η μπάλα περνάει παράλληλα και χαμηλά αλλά δε βρίσκεται κανένας να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 9’ ο Μαρμούτας  στον Τσουμάνη σουτ μπλοκάρει ο Βίδρας.
Στο 30’  ο Φίλιος κόρνερ η μπάλα στον Ρίζο Κ σουτ, αουτ
Στο 38’  κόρνερ Χαματάι η μπάλα στον Δημητριάδη μέσα στην περιοχή σουτ λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 43’ φάουλ με τον Παναγιωτίδη στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά πάσα Ιασωνίδη στον Πασχαλίδη, σουτ από πολύ κοντά κόντρα και κόρνερ.
Στο 50’ Αντωνιάδης ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή , η μπάλα θα φτάσει στον Χαματάι , κεφαλιά ψαράκι από κοντά δε βρίσκει στόχο.
Στο 62’  φάουλ Μπουρντουζάν λίγο έξω.
Στο 70’  φάουλ Ίττη άουτ.
Στο 76’  προσπάθεια του Μπουρντουζάν να " κρεμάσει " τον Αρχοντάκη αλλά ο τερματοφύλακας της Κρανούλας μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Στο 84’ απ ευθείας κόρνερ Ίττη  στο κάθετο δοκάρι.
Στο 86’  κόρνερ Κοτζατίσογλου στο δεύτερο δοκάρι , πλασέ Ιασωνίδη , άστοχο.
Στο 88’ φάουλ Ίττη με τα ακροδάχτυλα ο Αρχοντάκης  η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89’ σουτ δυνατό Ίττη απογειώνεται ο Αρχοντάκης και πετάει τη μπάλα κόρνερ
Στο 95’  στην αντεπίθεση η Κρανούλα σουτ ο Παπαγεωργίου , αποκρούει ο Βίδρας η μπάλα φτάνει στον Νούγια πλασέ η μπάλα στο σώμα του Βίδρα και έξω.

ΑΕ Ποντίων (Παπακώστας): Βίδρας, Δημητριάδης, Duka, Ιασωνίδης, Πασχαλίδης, Αντωνιάδης, Χαματάι (69’ Ίττης), Ηλίας, Παναγιωτίδης (83’ Κοτζατίσογλου), Μπατμάς, Burdujan.

Δόξα Κρανούλας (Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Ζαρόβος – Ρείζος, Πάσχος, Τσουλίδης, Νάσιος, Μιχάλης, Τσουμάνης, Μαρμούτας (57’ Παπαγεωργίου), Νάκος (92’ Ρίζος Α.), Παρχαρίδης (90’ Νούγιας, Φίλιος (83’ Λισγάρας).


Διαιτητής: Πολυχρονίου (Καστοριάς)
Βοηθοί: Δράγος, Δούμτσης (Φλώρινας)



Δηλώσεις των προπονητών Βασίλη Σιαφάκα (Δόξα Κρανούλας) και Γιώργου Παπακώστα (ΑΕ Ποντίων) 






Σχόλια