Α1 ΕΠΣ Φλώρινας: Θύελλα Φιλώτα – Μελιτεύς Μελίτης 0-1 | φωτο - βίντεο

Πέρασε  και  από τον  Φιλώτα η Μελίτη

Πέρασε  και  από τον  Φιλώτα η Μελίτη με σκορ 0-1  στα πλαίσια της 16ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ Φλώρινας.  Ήταν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις, ένα γκολ αλλά και δυο αποβολές προς το τέλος του παιχνιδιού μια για κάθε ομάδα.





Έτσι η ομάδα της Μελίτης παρέμεινε στην πρώτη θέση με46 βαθμούς  (6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άγιο Παντελεήμονα) και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την απευθείας άνοδο στην Γ΄ εθνική αφού   αν μείνει η διαφορά ως  έχει, δεν θα οδηγηθούμε στα μπαράζ.

Φάσεις  και γκολ
Πρώτη καλή φάση του αγώνα είχαμε για την Μελίτη μόλις στο 2΄ σε σουτ του Γιώση η μπάλα πέρασε άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για  την Μελίτη σε κεφαλιά και πάλι του Γιώση, μετά από σέντρα του Γεωργόπουλου , πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.
13΄ Ήταν η σειρά του Φιλώτα να απαντήσει στις ευκαιρίες όταν μέσα από την περιοχή έπιασε το διαγώνιο σουτ ο Γουρζουλίδης Ε , η μπάλα πέρασε λίγο άουτ
24΄ Και πάλι ο Γουρζουλίδης Ε του Φιλώτα έκανε το σουτ αλλά πέρασε άουτ.
32΄ Εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου για τον Φιλώτα, πήρε την κεφαλιά ο Κακατσούλης μέσα στην περιοχή αλλά κατέληξε άουτ.
40΄  Έχουμε το 0-1 για την  Μελίτη και μάλιστα με αυτογκόλ , όταν σε εκτέλεση  φάουλ του Στάιου , η μπάλα πήγε στην περιοχή και στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι ο Παρτάλης την έστειλε  στα δίχτυα της ομάδας του.
43΄  Ο Παπανικολάου της Μελίτης  πήρε την μπάλα από το χώρο του κέντρου , έκανε μια ωραία κούρσα  ανενόχλητος, έφτασε λίγο έξω από την περιοχή του Φιλώτα και ενώ τον είχαν κλείσει δυο παίκτες αυτός έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε  άουτ.
48΄ Σέντρα του Τσιντού  Χ , για τον Φιλώτα , μέσα στην περιοχή , πήρε την κεφαλιά ο Κωστικίδης αλλά  η  μπάλα να καταλήγει άουτ.
65΄ Σέντρα Γιώση για την Μελίτη ,σουτ του Παπανικολάου ψηλά άουτ.
79΄  Πάσα του Ρωμαίου της Μελίτης στον Κυρκόπουλο, αυτός πάνω στην κίνηση έκανε το σουτ ψηλά άουτ.
80΄ Ωραία ενέργεια του Κυρκόπουλου της Μελίτης και αφού απέφυγε έναν αμυντικό , έκανε το σουτ που πέρασε άουτ.
82΄ Ο Ρωμαίος της Μελίτης μπήκε μέσα στην περιοχή ,  έκανε το σουτ με αποτέλεσμα να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
90΄ Είχαμε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σεκκουλίδη της Μελίτης στον  DE SOYZA. Ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ και δείχνει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον παίκτη της Μελίτης . Στην ίδια φάση αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Τσιντός Πέτρος για έντονη διαμαρτυρία. Έτσι οι δυο ομάδες συνεχίζουν με 10 παίκτες.
93΄ Η ομάδα του Φιλώτα έφτασε κοντά στην ισοφάριση  με τον DE SOUZA όταν  πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα, και κατέληξε άουτ. Εδώ είχαμε και ένα ωραίο πλάνο με τον DE SOYZA και τον Σταίο και ενώ ήταν πεσμένοι στο έδαφος και οι δυο αγκαλιάστηκαν . Μια φάση που μας δείχνει την ομορφιά του ποδόσφαιρου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καλδάνης με επόπτες τους κ.κ Δημόπουλο και Δράγο.

Συνθέσεις:
Θύελλα Φιλώτα :Κυριακίδης, Τσιντός Π, Παρτάλης, Βλάχος, DE SOYZA,Αρβανιτάκης Α( 82΄Αρβανιτάκης Χ),Κωστικίδης, Τσιντός Χ, Κκακσούλης( 61΄ Ππαπαδόπουλος), Γουρζουλίδης Ε, Γουρζουλίδης Π( 71΄Σπανδωνίδης).


Μελιτεύς Μελίτης : Μπερμπερίδης, Σουσανίδης, Αγγέλου, Σεκκουλίδης , Σοβισλής, Γεωργιάδης ( 27 λ, τρ Στάιος) , Γιώσης, Τασόπουλος, Γεωργακόπουλος( 86΄ Μαυροματίδης), Παπανικολάου( 77΄ Κυρκόπουλος), Ρωμαίος.



















Σχόλια