Ένταση και νεύρα στη συνέντευξη τύπου του ντέρμπι Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός Φούφα 2-1


Σχόλια

  1. Κλασσικός κερλιδης όταν χανει του φταινε όλοι άλλοι εκτός από τον εαυτό του ,αν όντος ειναι τόσο καλός προπονητής ας προετοίμαζε κατάλληλα την αμάδα του και την τακτική της για οποιονδήποτε αγωνιστικό χώρο απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο .Απεναντίας είδαμε τους παίχτες τους να ηττώνται σε κάθε προσωπική μονομαχία και να βουτάνε σε κάθε φαση προσπαθώντας να εκμαιεύσουν καποιο φαουλ ωστε να το εκτελεσει ο φυσμισμένος νο 13 .Για τον νουμερο 18 που ως υπέρβαρος σπινιαριζε στο χιονι μην μπορώντας να στρίψει και γραπωνε τους αντιπαλους παιχτες δεν μας ειπε πόσες καρτες έπρεπε να φάει .Φάση δεν έκανε ο φουφας και έβαλε ενα τυχερό απο κόρνερ .Γιαυτο τον λόγο το ποδοσφαιρο θεωρείται "ΑΝΔΡΙΚΟ "σπορ γιατι εφόσον τσουλάει η μπάλα παίζεται κατω απο οποιεσδήποτε συνθήκες είτε βρέχει ,είτε χιονίζει ειτε εχει ζεστη ειτε καύσωνα .
    Υ.Γ https://youtu.be/27xGxxn9rcA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Γιώργο,
      Το να μιλάς με τόσο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για δύο ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού Φούφα δείχνει την εμπάθεια που τρέφεις για τη συγκεκριμένη ομάδα. Έπρεπε να κερδίσετε τον αγώνα πάση θυσία και τα καταφέρατε. Συγχαρητήρια! Όσοι είμασταν στο γήπεδο ξέρουμε τι έγινε και αν έπρεπε να γίνει ή όχι ο αγώνας.
      Όσον αφορά τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Φούφα:
      To "φημισμένο" Νο.13 (Σαράντης Τοπάλης) είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, άν όχι ο καλύτερος, και πρώτος σκόρερ της ομάδας. Όλοι στην περιοχή γνωρίζουμε ποιος είναι, το χαρακτήρα και το ήθος του συγκεριμένου ανθρώπου που δεν έχει προκαλέσει το παραμικρό μέσα στο γήπεδο. Ολόκληρη η ποδοσφαιρική του πορεία το καταδεικνύει.
      Το "υπέρβαρο" Νο.13 (Τζουβάρας) αποτέλει βασικό και αναντικατάστατο μέρος της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος. Αν όντως είναι υπέρβαρος και δεν μπορεί να στρίψει, δε νομίζεις πως η ομάδα του Φούφα θα είχε δεχθεί περισσότερα γκολ;
      Τέλος, όσον αφορά τον κύριο Κερλίδη, έχει καταφέρει μ' ένα μέσαιο μπάτζετ, αρκετά μικρότερο σε σχέση με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας, να έχει την ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος στην πρώτη τριάδα σταθερά και καθαρά αγωνιστικά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αυτό νομίζω ότι λέει πολλά για τη δουλειά του κυρίου Κερλίδη.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. Ακου λοιπόν giorgo ... Αυτή είναι η διαφορά μας !!! Οτι εσυ ασχολείσαι με τον ΦΟΥΦΑ και εμείς με τον διαιτητή που ΚΑΚΟΣ ξεκίνησε το παιχνίδι γιατί μπορούσε κάλλιστα σε ενα τέτοιο αγωνιστικό χωρο να τραυματιζόταν και ένας παίχτης του Αμυνταίου... Ανδρικό άθλημα το ποδόσφαιρο ναι αλλά κάτω απο κανόνες... Και μιας και μιλήσαμε για ανδρισμό δεν μας αποκαλύπτεις και το Επώνυμο σου να ξέρουμε ποιος είσαι για όλα αυτά που λες? Αλλα μάλλον είσαι τίποτε άλλο και κρύβεσαι στην ανωνυμία σου ?? αχαχαχα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.