Το ντέρμπι το πήρε ο … Φωτιάδης !!! - Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός Φούφα 2-1 | βίντεο


Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που μονό για ποδόσφαιρο δεν ήταν, ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής κ. Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς! Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω του χιονιού που έπεσε, η μπάλα γλιστρούσε σε άλλα μέρη του γηπέδου αλλού κολλούσε, οι γραμμές δεν ήταν ορατές και φυσούσε με πολύ ένταση !

Παρόλα αυτά ο άρχων του αγώνα αποφάσισε να διεξήχθη το παιχνίδι βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών!! Στα Αγωνιστικά ο Ερμής έκανε το 1-0 αφού ο πρώτος βοηθός δεν είδε? τον επιθετικό των γηπεδούχων ο οποίος ξεκινάει από θέση οφσάιντ..! Το 2-0 έγινε μετά από εκτέλεση κόρνερ και επιθετικό φάουλ πάνω στον παίκτη του Φούφα ο οποίος πήγαινε προς την μπάλα για να την αποκρούσει!! 

Η ομάδα του μακεδονικού μείωσε με την κεφαλιά του Τζουβάρα .Αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάρα πολύ γλιστερός ο διαιτητής Φωτιάδης επέτρεψε το σκληρό όσο και επικίνδυνο παιχνίδι των γηπεδούχων χωρίς να τους τιμωρεί. 

Έτσι έχασε το πρώτο Δυτικομακεδονίτικο Ντέρμπι ο ΦΟΥΦΑΣ ( ειχε κερδίσει 4 συνεχόμενα ) ο οποίος πρέπει να μάθει να κερδίζει όχι μόνο τους αντιπάλους αλλά και τους διαιτητές…


Δελτίο Τύπου 

Μακεδονικός Φούφα  Μακεδονικός Φούφας - Makedonikos Foufas

Σχόλια

  1. Το δεξι μπακ του φουφα καλύπτει τους επιθετικούς του Αμυνταίου ,φυσικά δεν υπάρχει οφ σαιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε τα σωστά γυαλιά και δες... Για το 2ο γκολ δεν σχολίασες όμως :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.