Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Ποντίων 3-0


Παρέμεινε στην κορυφή ο ΦΟΥΦΑΣ!

Την μοναξιά της κορυφής του 3ου ομίλου της Γ εθνικής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής ο Μακεδονικός, αφού κέρδισε σχετικά εύκολα την ομάδα της ΑΕΠ Καραγιαννίων με 3-0.
Τα σκορ άνοιξε με τον συνήθη ύποπτο Σαράντη Τοπάλη o οποίος με μια ρουκέτα από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0 στο 5’ λεπτό. Από εκεί και πέρα ο Μακεδονικός έδωσε την πρωτοβουλία στην ΑΕΠ η οποία δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει ούτε να κάνει την μεγάλη φάση στην εστία του Δημητριάδη.

 Αντίθετα η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έπαιξε έξυπνα και είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσικόπουλο στο 44’ και τον Ματούλα στο 65’. Βέβαια ο ΦΟΥΦΑΣ θα μπορούσε να έχει και άλλες 3 πολύ καλές στιγμές αλλα o δεύτερος βοηθός Τζιουβάρας υπέδειξε Λάθος σε θέση οφσαιτ τον νεαρό Καρασιούνα! Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν ο Τακίδης στο 88’ και ο Τοπάλης στο 91’! 

Αυτή ήταν και η τέταρτη νίκη του Μακεδονικού Φούφα για φέτος απέναντι στην ομάδα των Καραγιαννίων.

Τελικό : Μακεδονικός Φούφας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 3-0

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Κυρίου Πανυτσίδη αντίθετα ο δεύτερος βοηθός του Τζιουβάρας δεν ήταν σε καλή μέρα!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου (81' Τακίδης), Τσικόπουλος, Φωτιάδης (68' Καλογιαννίδης), Ματούλας (73' Καρασιούνας), Τοπάλης, Γκελοσάνι (83' Μόσχος).

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ : Κωφίδης, Σαββίδης, Ντούνγκα, Ιασωνίδης, Πασχαλίδης (79' Λιάμης), Αντωνιάδης, Χαματάι, Ακριτίδης, Παναγιωτίδης (71' Μπατμάς), Μετικάνος, Μπουρουτσιάν.

Γραφείο Τύπου
Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

  1. Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις της ΑΕΠ? Σώπα ρε... εμείς σε άλλο γήπεδο ήμασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.