Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Απόλλων Αυλών - Αίας Μικροβάλτου 6-2 | βίντεο

Ήττα σοκ-συντριβή με το βαρύ σκορ 6-2 υπέστη ο Αίας Μικροβάλτου εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Αυλών το απόγευμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της β’ κατ. ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ομάδα του Μικροβάλτου ξεκίνησε με τον αέρα της καλύτερης ομάδας (έτσι τουλάχιστον πίστευε) και προηγήθηκε μόλις στο 8’.

 Η γρήγορη ισοφάριση (10’) από τις Αυλές ανέβασαν την ψυχολογία των γηπεδούχων, που έχοντας μεγάλη ευστοχία προηγήθηκαν με 3-1, το Μικρόβαλτο μείωσε σε 3-2 (38’), αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (42’) οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 4ο γκολ. 

Το γρήγορο γκολ των Αυλών στις αρχές του 2ου ημιχρόνου (55’) δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Μικροβάλτου, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν προς το τέλος (78’) και 6ο τέρμα, σφραγίζοντας μια τεράστια νίκη επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους.

Ίσως το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και να αδικεί το Μικρόβαλτο που -είναι αλήθεια- ότι οι παίκτες του έπαιξαν με πάθος, αλλά είναι γεγονός ότι η παρουσία της ομάδας στα τρία τελευταία παιχνίδια έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα…

Τα γκολ της συνάντησης: 
0-1 στο 8’ Παναγιώτης Βλαχάβας, 1-1 στο 10’ Κώστας Τριανταφυλλίδης, 2-1 στο 24’ Αλέξανδρος Ταϊγανίδης, 3-1 στο 35’ Στέλιος Μεχτερίδης, 3-2 στο 38’ Γιώργος Μίχος (πέναλτι), 4-2 στο 42’ Θέμης Μπασδέκης (πέναλτι), 5-2 στο 55’ Βαγγέλης Σαββίδης, 6-2 στο 78’ Κώστας Τριανταφυλλίδης (2 γκολ).

Καλή η διαιτησία των Τσούλη, Ελευθεριάδη, Κουμπούρα.

mikrovalto.gr

Σχόλια