Η οικογένεια της ΠΑΕ Ατρόμητος άνοιξε την αγκαλιά της στον Αλέξανδρο - Ο Ουάρντα φωτογραφήθηκε για τον Αλέξανδρο

Η οικογένεια της  ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών πάντα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν μικρά παιδιά, άνοιξε  την αγκαλιά της στον μικρό Αλέξανδρο. Ήδη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας έχει αναρτηθεί ο τραπεζικός  λογαριασμός για την οικονομική  βοήθεια στον Αλέξανδρο.


Πολλοί γονείς παιδιά αλλά και άνθρωποι της ΠΑΕ συνέβαλαν προσφέροντας ο καθένας ότι είχε ευχαρίστηση αλλά και δυνατότητα για να συμπληρωθεί το ποσό που χρειάζεται για τον μικρό Αλέξανδρο!

Επίσης η ΠΑΕ με πρωτοβουλία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ κ.  Αγγελόπουλο Γιάννη και του υπεύθυνου  του δικτύου σχολών του Ατρόμητου σε Ελλάδα και Ευρώπη κ. Αποστόλη  Αποστόλου,  μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης,  πρόσφερε στην ομάδα του Μακεδονικού την φανέλα του ποδοσφαιριστή Ουάρντα και μια μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα ο Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουάρντα φωτογραφήθηκε για τον Αλέξανδρο και του στέλνει όπως μας είπε την αγάπη του!

Στην κοπή πίτας και στον ετήσιο χορό της ακαδημίας που θα γίνει  αύριο Παρασκευή 2/2  στο Garden Hall,   η μπλούζα και η μπάλα θα βγουν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Αλέξανδρου.

 Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί την "ΠΑΕ Ατρόμητος" αλλά και όλη την οικογένεια της Αθηναϊκής ΠΑΕ για το συγκινητικό της ενδιαφέρον στον Αλέξανδρο! 


Σχόλια