Γ’ Εθνική: Αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα Μακεδονικός Φούφα και ΑΕΠ Χόρευε και στο γήπεδο ο Ερμής Αμυνταίου - τα αποτελέσματα

 
Αδικείται βάση απόδοσης  από το σκορ και την ήττα με 2-1 ο Μακεδονικός Φούφα  μέσα στην Λευκίμμη. Ο Φούφας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κέρκυρα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48' με τον Τζιβανίδη για να ισοφαρίσει στο 51' ο Τοπάλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το πέναλτι το κέρδισε ο Ματούλας.
Στο 68' μετά από κόρνερ ο Φωτιάς με κεφαλιά έδωσε πάλι το  προβάδισμα στη Λευκίμμη με 2-1 σκορ που ήταν και το τελικό αφού οι φιλοξενούμενοι παρόλο που πίεσαν κι έχασαν ευκαιρίες με Σιδηρόπουλο, Τοπάλη και Ματούλα δε μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.O Φούφας παρά την ήττα παραμένει μόνος πρώτος 

Ποιος είδε τον Ερμή Αμυνταίου και δεν τον φοβήθηκε. Με μια φανταστική εμφάνιση πέτυχε εμφατική νίκη με σκορ 5-1 επί του Αστέρα Παραποτάμου και μείωσε την απόσταση από την κορυφή σε δύο βαθμούς.
Ο Ερμής χόρευε κυριολεκτικά στο γήπεδο,  σημείωσε  πέντε γκολ κι έχασε άλλα τόσα για να πετύχει αστρονομικό σκορ.  
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 5-0  (ημίχρονο 3-0) με τέσσερα γκολ του Τσορλίνη και ένα του Μαυροματίδη. Το γκολ της τιμής για τον Παραπόταμο πέτυχε στο 91' με πέναλτι ο Γκόλιας.
Ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα είχαν οι Τριανταφύλλου, Χαραλαμπίδης, Μαυροματιδης, Θεοδουλίδης.
Ατυχία δοκάρια και ο τερματοφύλακας της Κρανούλας,  Αρχοντάκης στέρησαν από την ΑΕΠ τη νίκη που θα της έδινε άλλο αέρα για τη συνέχεια.Το στείρο 0 -0 αδικεί κατάφωρα τους γηπεδούχους που είχαν δύο  δοκάρια  με τον Ίττη και έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μονότερμα την Κρανούλα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με Χαματάι , Μπουρντουζάν, Ιασωνίδη , Δημητριάδη για να πάρουν τη νίκη.  Σα να μην έφτανε αυτό λίγο έλειψε στο 95' η μπάλα να τιμωρήσει την ΑΕΠ με τη διπλή ευκαιρία που είχε η Κρανούλα στην μοναδική κλασική που  δημιούργησε με Παπαγεωργίου και στη συνέχεια με τον Νούγια.

19η  αγωνιστική
ΑΕΠ Καραγιαννίων - Δόξα Κρανούλας 0-0
ΑΕ Λευκίμμης - Μακεδονικός Φούφα 2-1
Τηλυκράτης – Πανλευκάδιος 0-0
Νέος Αμφίλοχος - Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0
Ερμής Αμυνταίου - Αστέρας Παραποτάμου 5-1
Θεσπρωτός – Καστοριά 3-0α.α.
Ρεπό: Σκουφάς Κομποτίου

Βαθμολογία
Μακεδονικός Φούφα
36
Τηλυκράτης
35
Ερμής Αμυνταίου
34
ΑΕ Λευκίμμης
31
Νέος Αμφίλοχος
31
Θεσπρωτός
28
ΑΕΠ Καραγιαννίων
23
Δόξα Κρανούλας
22
Εθνικός Φιλιππιάδας
20
Πανλευκάδιος
15
Σκουφάς Κομποτίου
14
Αστέρας Παραποτάμου
11
Καστοριά
9


Επόμενη αγωνιστική - 20η  
ΑΕ Λευκίμμης  - ΑΕΠ Καραγιαννίων 
Δόξα Κρανούλας -  Θεσπρωτός 
Μακεδονικός Φούφα  - Τηλυκράτης 
Πανλευκάδιος  - Ερμής Αμυνταίου 
Εθνικός Φιλιππιάδας  - Σκουφάς Κομποτίου 
Καστοριά  - Νέος Αμφίλοχος 

Ρεπό: Αστέρας Παραποτάμου

Σχόλια