«Θα δώσουμε ό,τι έχουμε στον τελικό»



Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, τον ρυθμό και βέβαια την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Χρήστος Τζουβάρας μετά τον ημιτελικό με την Αναγέννηση Άρτας.
Ο προπονητής ΠΑΟΚ ζήτησε την στήριξη του κόσμου της ομάδας στον τελικό με τη Νέα ιωνία και αναφέρθηκε τόσο στην επιθυμία για το τρόπαιο όσο και στηξν προσπάθεια της Αναγέννησης: 

«Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την προσπάθεια που κάνει και στις παλιές αθλήτριες, όπως η Βάσω Σκάρα που παραμένει στο άθλημα και δίνει το παράδειγμα. Δίκαια νικήσαμε, είχαμε αγωνιστικό ρυθμό και το θέλαμε αυτό ενόψει του αυριανού αγώνα. Περιμένουμε να φτάσει η ώρα του τελικού για να δώσουμε ότι έχουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Σήμερα ήταν μαζί μας, τον θέλουμε στο πλευρό μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρόπαιο, που τόσο θέλουμε».

Από τη μεριά της η αριστερή εξτρέμ του Δικέφαλου του Βορρά Ελένη Προκοπίδου επισήμανε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άρτας και στις αθλήτριές τους για όσα προσφέρουν ακόμη στο άθλημα. Περάσαμε ένα εμπόδιο και διψάμε για τον τίτλο. Ζητάμε από τον κόσμο αύριο να είναι δίπλα μας, επειδή ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Ο αυριανός αγώνας είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με εκείνων του πρωταθλήματος. Δεν συγχωρούνται λάθη, καθώς δεν μιλάμε για σειρά αγώνων, αλλά για μία αναμέτρηση που κρίνει τίτλο σε εξήντα λεπτά».
e-handball.gr

Σχόλια