Μία νίκη και μία ήττα για τον Καλαμάρα στο τουρνουά STRANDJA | βίντεο

Με μια νίκη, μια ήττα και ψηλά το κεφάλι για την πολύ καλή του παρουσία στο τουρνουά STRANDJA ολοκλήρωσε τους αγώνες του στα 81 κιλά  ο Κοζανίτης αθλητής του Παναθηναϊκού Πολυνείκης Καλαμάρας.  

Στο πρώτο αγώνα πήρε ομόφωνα τη νίκη με 5-0 κόντρα στον  Christorher Ivanαπό το Μαυρίκιο, Αφρική.


Στο δεύτερο παιχνίδι ο Πολυνείκης είχε αντίπαλο έναν πολύ καλό και έμπειρο πυγμάχο τον  Καζακστανό Kokhanchik
Ο Kokhanchik απέναντι στον Καλαμάρα τα βρήκε σκούρα και χρησιμοποίησε και αθέμιτα μέσα χωρίς να τιμωρηθεί ούτε καν με ποινή. 

Συγκεκριμένα ο Πολυνείκης δέχτηκε αντιαθλητικά χτυπήματα (κεφαλιά στο πρόσωπο και γροθιά στα γεννητικά όργανα). Χτυπήματα που έως και αποβολή από τον αγώνα σήκωναν.Ο Καζακστανός όμως είχε την εύνοια και δεν τιμωρήθηκε ούτε καν με ποινή.

Τέτοιες αδικίες πεισμώνουν πιο πολύ τον Πολυνείκη που ημέρα με την ημέρα,  χρόνο με το χρόνο , με πολύ δουλειά και προγραμματισμό  παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατός! 






Σχόλια

  1. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Πολυνείκης είχε αντίπαλο έναν πολύ καλό και έμπειρο πυγμάχο τον Καζακστανό Kokhanchik
    Ο Kokhanchik απέναντι στον Καλαμάρα τα βρήκε σκούρα και χρησιμοποίησε και αθέμιτα μέσα χωρίς να τιμωρηθεί ούτε καν με ποινή.

    Συγκεκριμένα ο Πολυνείκης δέχτηκε αντιαθλητικά χτυπήματα (κεφαλιά στο πρόσωπο και γροθιά στα γεννητικά όργανα). Χτυπήματα που έως και αποβολή από τον αγώνα σήκωναν.Ο Καζακστανός όμως είχε την εύνοια και δεν τιμωρήθηκε ούτε καν με ποινή.


    Τέτοιες αδικίες πεισμώνουν πιο πολύ τον Πολυνείκη που ημέρα με την ημέρα, χρόνο με το χρόνο , με πολύ δουλειά και προγραμματισμό παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Πολυνεικη σταθηκες στο υψος των περιστασεων επαιξες καθαρα , γεναια και με αθλητικο πνευμα αυτο που αρμοζει στους ελληνες αθλητες .
    Οσο για τον αντιπαλο σου εχω να πω ο,τι ειναι υπουλος , και πονηρος παιχτης περαν του οτι παιζει επαγγελματικο μποξ ειναι και επαγγελματιας δολοφονος ..

    Καταλαβε ο,τι ειχε χασει την μπαλα και αυτος ηταν ο λογος που σου εκανε αντικανονικα χτυπηματα κατω απο την μεση και κεφαλιά .. Οσο τον διαιτητη του αγωνα επρεπε να τον αποκλεισει , ενω επρεπε να φυγει τιμωρημενος τουλαχιστον για τρις αγωνιστικες αυτος εφυγε νικητης , {λαδομενος ο διαιτητης }. καραγκιοζης ..

    Ουσιαστικα ο ΝΙΚΗΤΗΣ εισαι εσυ !! ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ .. Ευγε παλικαρι μου ! ΜΠΡΑΒΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.