Απάντηση στην ανακοίνωση του Τιτάνα Σερβίων

Η πορεία του καθενός μας στο τοπικό ποδόσφαιρο κρίνεται από την συμπεριφορά του και τις πράξεις του.
Σύμφωνα με το Ποινολόγιο της ΕΠΣ Κοζάνης της φετινής σαιζόν 2017-18, μέχρι στιγμής τρεις παράγοντες του Τιτάνα Σερβίων έχουν τιμωρηθεί σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

Δύο παράγοντες τιμωρήθηκαν από δύο φορές ο καθένας για «Ανάρμοστη διαγωγή και υβριστική συμπεριφορά σε διαιτητή», «Έντονη διαμαρτυρία», «Υβριστική συμπεριφορά κατά αντιπάλου παράγοντα», «Υβριστική συμπεριφορά – Έντονη διαμαρτυρία».

Ο πρόεδρος του Τιτάνα Χρήστος Ποντίκης τιμωρήθηκε με 2 μήνες για «Είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και Υβριστική συμπεριφορά σε διαιτητή» στον αγώνα κυπέλλου της 1-11-2017 Τιτάν-Κοζάνη 1-2 για τον οποίο στο ρεπορτάζ μου ανέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ ότι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Στον αγώνα πρωταθλήματος της 27-1-2018 Τιτάν-Κοζάνη 2-3 κλήθηκε η αστυνομία.
Στον πρόσφατο αγώνα της 10-2-2018 Τιτάν-Α.Ε.Κοζάνης 1-3 εκσφενδονίστηκαν δύο μπουκάλια νερό προς τον βοηθό Θ. Παπαδόπουλο και υπήρξε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Καλό θα ήταν κάποιοι στην διοίκηση του ιστορικού Τιτάνα, που ίσως να είναι καινούργιοι στο ποδόσφαιρο, να καταλάβουν ότι εκπροσωπούν την αρχαιότερη ομάδα του Νομού Κοζάνης.


Κώστας Τσιώρας

Σχόλια