ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ vs ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 61-56 | φωτο

Αναμενόμενα αήττητος παρέμεινε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στο πρωτάθλημα γυναικών κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου, 61-56 τον ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
Σε ένα παιχνίδι που "πήρε" απροσδόκητα τον χαραχτήρα τελικού για κάποιους, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ παρά την μέτρια εμφάνισή του βρέθηκε από το ξεκίνημα μπροστά με διαφορές που σε κάποια χρονικά σημεία έφτασαν τους 10 πόντους, παίρνοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. 

Ωστόσο στον δεύτερο μόλις αγώνα το τελευταίο δίμηνο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είχε την δυνατότητα να παίξει ένα ιδιαίτερα "δυνατό" και "απαιτητικό" παιχνίδι για τον χαραχτήρα που πήρε μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου, πολύ χρήσιμο για τη προσπάθειά που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την διάκρισή του στα προκριματικά ΝΕΑΝΙΔΩΝ της θεσ/κης, που σημαίνει αυτονόητα πρόκριση και διάκρισή στο FINAL 6 των κορυφαίων ομάδων στην ΕΛΛΑΔΑ, χώρος που είναι ο φυσιολογικός για το μέγεθος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

 Φαίνεται μάλιστα ότι η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ, αντί να κάνει καλύτερους κάποιους , έχει καταστεί αφόρητο για αυτούς. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι σύντομα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν στο κανάλι μας στο YOUTUBE, στο οποίο μπορούν όλοι να μπούν από την σελίδα μας ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, πατώντας το κουμπί "Δείτε το βίντεο", ιστορικοί αγώνες από την 16/χρόνη παρουσία του στην Α1, από τους 3 τελικούς κυπέλλου ΕΛΛΑΔΑΣ, και από τους δεκάδες ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει παίξει. 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ από το 1989 που ιδρύθηκε αποδεικνύει κάθε μέρα , κάθε χρόνο, σε κάθε αγώνα πως έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και μπαίνει στο παρκέ όχι μόνο για την διάκριση, αλλά πάνω από όλα για τον ωραίο αγώνα, σεβόμενος πρώτα από όλα τον αντίπαλό του , δηλαδή τον εαυτό του. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-11, 33-27, 47-41, 61-56 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ (Ζαγάρας Ν.): Σιδηροπούλου Ε. , Μαντώ Ι. 9 (1), Κρανιωτάκη Α. 16 (3), Τρυφωνίδου Μ. 3(1), Τσιανάκα Ε. 6, Δανιηλίδου Α. 2, Σιδέρη Φ. 8 (2), Μήγκου Α. , Τσιανάκα Αικ. 5, Αντωνίου Ι. 12 (1)


ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Φωτιάδης Λ.): Μουταφίδου Η. , Ζιούρη Ο. , Ζιούρη Α. 2, Μιχαηλίδου Ι. 10, Θωμαίδου Μ. 7 (1), Γεωργιάδου Π., Χατζή Ε. , Μάρκου Ηλ., Μάρκου Γ. 2, Καρτσαμάρη Α. 35 (6), Μάρκου Β., Ντογκρίδου Δ.


Σχόλια