Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αλιάκμων Αιανής – Κοζάνης 0-3 | φωτο - βίντεο

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά και χωρίς να ανησυχήσει σε κανένα σημείο του αγώνα η Κοζάνη πέρασε από την Αιανή με το ευρύ 0-3 και παρέμεινε στην κορυφή της Α' Κατηγορίας, έναν βαθμό μπροστά από τον Μακεδονικό Σιάτιστας, ενώ απομένουν άλλες 6 αγωνιστικές.


Η Αιανή έμεινε στους 25 βαθμούς στην επικίνδυνη ζώνη, έναν βαθμό μπροστά από τον Εθνικό Βατερού που βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. 



Το παιχνίδι έγινε σε σχετικά βαρύ γήπεδο κάτω από συνεχές ψιλόβροχο. 

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ζητούμενο ενώ δεν πιέστηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους οι οποίοι βέβαια είχαν κάποιες απουσίες. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη είχε την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. 

Το σκορ άνοιξε στο 32' όταν ο Τραυλός εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια, ο Τζέλλος απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα χτύπησε στον επερχόμενο Γοδενόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την Κοζάνη να πιέζει για το δεύτερο γκολ και την Αιανή να μην μπορεί να αναπτυχθεί στον χώρο του κέντρου. 

Στο 60' σέντρα του Τραυλού, κεφαλιά του Δούμα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.

Στο 65' κόρνερ του Τραυλού, κεφαλιά του Τσικόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι της Αιανής και άουτ. 

Στο 79' έγινε το 0-2 μετά από σέντρα του Δούμα και κεφαλιά του Σάββα Κοτταρίδη.

Το σκορ έκλεισε στο 92' με πέναλτυ του Νίκου Τραυλού μετά από χέρι του Γοδενόπουλου σε σουτ του Αροσβίλι.

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Δημήτρης Κουτσώνας): Τζέλλος, Γοδενόπουλος, Μαρούδης, Β. Βάσσος, Κουσίδης, Ζ. Βάσσος, Κουτσογεωργόπουλος (89' Μανδραβέλης), Κοντός, Δ. Πελέκας (84' Β. Πελέκας), Χατζηζήσης, Γκουλιάφας (68' Τσιόρκας).

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Δ. Κοτταρίδης, Τρομπούκης (83' Ηλ. Ποσινακίδης), Καραγιάννης (46' Πιστόλας), Αντωνιάδης, Μανακίτσας, Ηλ. Τσικόπουλος, Πουτογλίδης (80' Μαλούτας), Σ. Κοτταρίδης, Κουτρότσιος (46' Αροσβίλι), Τραυλός, Δούμας.

Διαιτητής: Κουτσώνας.
Βοηθοί: Θ. Τζιουβάρας, Γεωργιάδης.



Σχόλια

  1. Καρατερπο είδαμε πως έδωσες το φάουλ στο 1.51 και το πέναλτι στο 3 35 για την Κοζάνη. Στη Σιάτιστα με την αεκ και στη Νεάπολη με την Κοζάνη γτ δεν έδωσες τις ίδιες παραβάσεις???Υπάρχουν και βίντεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος καρατερπος ρε μεγάλε ΚΟΥΤΣΟΝΑΣ εινε.ολο καρατερπος βλέπετε μπροστά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣτηνΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ....αρς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.