Α1 ΕΠΣ Φλώρινας: Μακεδονικός Βεύης – Μελιτεύς Μελίτης 0-2 | φωτο - βίντεο


Πέρασε και από την δύσκολη έδρα της Βεύης η Μελίτη

Πέρασε και από την Βεύη  η Μελίτη με σκορ 0-2 και φαίνεται να μη τη σταματάει τίποτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Φλώρινας.

Τα δυο  πανέμορφα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχε ποιός άλλος;  Ο συνήθης ύποπτος Ρωμαίος.



 Το παιχνίδι  έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα ,που  δυσκόλευε πολύ τις κινήσεις των παικτών  των δυο ομάδων, που  δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες.
Το παιχνίδι το  παρακολούθησε παρά πολύ κόσμος και από τις δυο ομάδες.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε για την Μελίτη στο 13΄όταν σε γέμισμα του Γεωργιάδη η μπάλα σκάει κάτω, ο τερματοφύλακας κάνει λάθος εκτίμηση αλλά περνάει  λίγο πάνω από το δοκάρι.
34΄ Η Μελίτη βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Ρωμαίο που πήρε την κεφαλιά μόνος ,μετά από διώξιμο των αμυντικών αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Χαντζής  της Βεύης εκτελεί απευθείας φάουλ αποκρούει ο τερματοφύλακας.
37΄ Η Μελίτη ανοίγει  το σκορ με ωραίο σουτ του Ρωμαίου από πλάγια, μετά από εκτέλεση πλάγιου .
Στο 60΄ εκτέλεση φάουλ του  Κωτσόπουλου της Βεύης αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας και εν συνεχεία διώχνει ο αμυντικός σε κόρνερ.
78΄  Μεγάλη ευκαιρία για την Μελίτη και πάλι με τον Ρωμαίο , το σουτ που κάνει από κοντά αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας .
Και ότι δεν κατάφερε στο 78΄ ο Ρωμαίος το κατάφερε στο 85΄ όταν πέρασε τρεις αμυντικούς από πλάγια μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην γωνιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών άλλα και τον φίλαθλων τους.Η νίκη αυτή φέρνει τη Μελίτη  ακόμα πιο κοντά  στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ,τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.


Διαιτητής : Κατής
Επόπτες:  Δημόπουλος – Δράγος

Συνθέσεις:

Μακεδονικός Βευής (Τεκίδης): Σιαμπανίδης, Καρακέλης, Κωτσόπουλος, Γκέλης(46΄Ταφύλης), Τάρσης, Κοσμίδης, Βέρτκας, Φουδούλης(78΄ Δαρβαλής), Χαντζής, Ανακίδης( 63΄ Αλούσης), Κροκάλη.


Μελιτέας Μελίτης (Παπαδόπουλος): Μπερμπερίδης, Σουσανίδης, Μουρουζίδης, Σεκουλίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης (75΄ Στάιος), Γιώσης (88΄ Δόλιος), Τασόπουλος, Παπανικολάου (61΄ Κυρκόπουλος), Ρωμαίος, Γεωργακόπουλος( 65΄Τσίτσης).










































Αποστολή στην Φλώρινα για το matiesstasport.blogspot.gr


Σχόλια

  1. Γελαν και τσιμεντα στην επσ φλωρινας με τον αγιο!!προπονητης και παικτες γιναν ρομπα!!τους πηρε το πρωταθλημα ενας παικτης!! (Ολα εδω πληρωνονται)...με μπατζετ γ'εθνικης και ουτε στα πλειοφ πηγαν!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ...!!!ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.