Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Εθνικός Βατερού 1-1 | βίντεο

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς  Αναγέννηση και Εθνικός

Τις ευκαιρίες η Αναγέννηση
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι , και κάτω από ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Εθνικού Βατερού και παραχώρησε  εντός έδρας ισοπαλία με 1-1.



  
Σε ένα παιχνίδι όπου η Αναγέννηση ήταν κυρίαρχη  στον αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες , έχασε πέναλτι , αλλά λίγο, η αστοχία λίγο η ατυχία της  στέρησαν την νίκη.  Από την άλλη η ομάδα του Βατερού κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς  και με σκοπό την ισοπαλία που  τελικά κατάφερε να πάρει.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 2΄για την Αναγέννηση όταν μπήκε μόνος του ο Βλαδίκας  Θεόδωρος , πέρασε έναν αμυντικό, έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

10΄ Το Βατερό  ανοίγει το σκορ με τον αμυντικό του τον Πολυχρονιάδη που εκμεταλλεύτηκε  λάθος διώξιμο των αμυντικών  μέσα στην περιοχή και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίλη , έκανε το δυνατό σουτ για να σημειώσει το 0-1.

20΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίκου της Αναγέννησης πέρασε άουτ.
26΄   Δυνατό σουτ του Μούκα της Αναγέννησης έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα η Αναγέννηση ισοφαρίζει το σκορ με τον Τσεμπερλίδη με γυριστό σουτ , μετά από κεφαλιά πάσα του Κωνσταντινίδη.

50΄  Η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσομήτρος  από τον Κίλη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπίκος με τον τερματοφύλακα του Βατερού να λέει  όχι και να αποκρούει.

53΄ Σουτ του Μούκα της Αναγέννησης  από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.
65΄  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίκου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.
73΄ Έχουμε μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν από κοντά και μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη και την άστοχη επέμβαση του τερματοφύλακα δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα  στα δίχτυα ο Τσεμπερλίδης με τον Κουτσομήτρο.

80΄   Νέα ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Μούκα από το ημικύκλιο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Τέλος στο 90΄ σουτ του Βλαδίκα Θεόδωρου κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Πελετίδης με επόπτες τους κ.κ.  Παπαδόπουλο Χ.  και Μπακατάρη.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Κοτσαφίλιος): Τσότσος, Βλαδίκας Θ., Αδαμίδης (82΄Νταλάκας), Βλαδίκας Β, Μούκας, Φυλάκης (46΄Κωστάκογλου), Τσεμπερλίδης, Μπίκος, Βασάκης (80΄Φωτιάδης), Κουτσομήτρος, Κωνσταντινίδης.


Εθνικός Βατερού (Παπαδόπουλος ): Κετεποζίδης,  Καλτσούνης (82΄Πλαστράκης),  Λαζαρίδης, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Κουτέλης (93΄Μπεθάνης), Γεωργιάδης (65΄ Σακαλής), Λεωνιδάκης, Χρήστου (86΄Παυλίδης), Κουρτίδης, Αποστολίδης.



Σχόλια