Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο



Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Μακεδονικός Κοζάνης - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  1-1.
Ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα χωρίς βαθμολογικό άγχος αλλά  με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες , με τους γηπεδούχους πάντως να χάνουν  πιο κλασικές από τους φιλοξενούμενους.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο γενικός αρχηγός της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας κ. Σαββίδης Τάκης  παρέδωσε το ποσό των 100 ευρώ για τον μικρό Αλέξανδρο. Το ποσό αυτό μαζεύτηκε από το υστέρημα των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 12' ο Κουτσομήτρος  ελίσσεται έξω από την περιοχή πιάνει το σουτ λίγο έξω.
Στο 15' ο Ευθυμιάδης θα βγει τετ α τετ με τον Κεχαγιά να σώζει την εστία του.
Στο 20' σέντρα μέσα στην περιοχή στο δεύτερο δοκάρι ο Λάμπρου, πλασέ αποκρούει ο Κεχαγιάς τι ριμπάουντ ο Σέχι που ψύχραιμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το1-0.
Στο 35' λάθος κοντρόλ ο Τρομπούκης αλλά με έγκαιρη επέμβαση ο Πάντος μπλοκάρει.
Στο 41' Παναγιώτου παράλληλη μπαλιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κουτσομήτρος , θα αποφύγει τον Πάντο και από πλάγια με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 43' ωραία προσπάθεια Σέχι από πλάγια παράλληλη μπαλιά δε προλαβαίνει ο Λάμπρου να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 51' φάουλ Μπίκου στη προσπάθεια να διώξει  ο Πάντος βρίσκει στο δοκάρι και τραυματίζεται ευτυχώς για τον Μακεδονικό όχι σοβαρά.
Στο 53' κούρσα του Λάμπρου θα βρεθεί από πλάγια μόνος απέναντι στον Κεχαγιά , θα πλασάρει , αλλά ο γκολκίπερ της Αναγέννησης λέει όχι, η μπάλα στο Γεωργιάδη νέο πλασέ άουτ.
Στο 81' ο Σέχι θα βγει στην κόντρα μόνος,  θα μπει στην περιοχή θα βρεθεί στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα,  παίζεται ο κ. Σουλίδης.  
Στο 85' ο Κωνσταντινίδης ατομική προσπάθεια θα σπάσει στον Κουτσομήτρο, απ ευθείας σουτ άουτ.



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος , Μουρατίδης, Λέκκα, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος, Τρομπούκης, Κυπίρτογλου, Λάμπρου (80' Μπάκανος) , Γεωργιάδης (61' Ζαχαριάδης), Σέχι , Ευθυμιάδης.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Κοτζαφίλιος):  Κεχαγιάς, Κοστάκογλου, Αδαμίδης, Βλαδίκας Β, Βλαδίκας Θ, Μπίκος, Παναγιώτου, Μούκας, Φωτιάδης(76' Νταλάκας), Κωνσταντινίδης, Κουτσομήτρος.


Διαιτητής: Σουλίδης Δ.
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Φραντζοπούλου






Σχόλια

  1. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο η αναγεννηση είχε καλύτερες ευκαιρίες όπως και τρεις φάσεις στις οποίες κόπηκε με λάθος οφσάιντ . Αλλά γενικά ήταν όντως ένα μέτριο ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.