Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων – Ηρακλής Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.

Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις ΠΑΟΚ Κοίλων και Ηρακλής  Πτολεμαΐδας στο μεταξύ τους 1-1.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο Α' μέρος και είχαν τον έλεγχο του αγώνα  με τους φιλοξενούμενους όμως να ισορροπούν  στο Β' ημίχρονο και να διεκδικούν με αξιώσεις τους τρεις βαθμούς.


Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ στο  Β’   μέρος   με κεφαλιά του Τσουμήτα ύστερα από κόρνερ του Καραφουλίδη με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει λίγα λεπτά μετά, ύστερα από κόρνερ του Καλιακούδα  ωραία κεφαλιά του Παπαδόπουλου Περικλή.  

Οι φιλοξενούμενοι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις στο 88'  έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μιχαηλίδη  να φύγουν με το τρίποντο από το Λιάππειο αλλά ο Νατσιόπουλος με σωτηρία επέμβαση γλύτωσε την ομάδα του από βέβαιο γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε  πως ο ΠΑΟΚ Κοίλων έπαιζε από το 63' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου  Θ.  με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 16' ο Μαρνασίδης σουτ μπλοκάρει ο Νατσιόπουλος.
Στο 18' κόρνερ  Καλιακούδα, ο Χρυσοστομίδης θα χάσει τη μπάλα, πλασέ Αθανασιάδη από κοντά αποκρούει ο Χρυσοστομίδης.
Στο 21' ο Κόνιτσα θα γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή,  πλασέ από πλάγια  λίγο έξω.
Στο 34' κόρνερ Καλιακούδα,  κεφαλιά γυριστή του Αθανασιάδη λίγο έξω.
Στο 42' σουτ Μαρνασίδη άουτ.
Στο 44' σέντρα Λεμονή δε προλαβαίνει πάρα την προβολή που κάνει ο Μιχαηλίδης.
Στο 48' ο Μαρνασίδης  σπάει στον Καραφουλίδη, πλασέ αποκρούει  ο Νατσιόπουλος.
Στο 53' Καραφουλίδης σέντρα ο Τσουμήτας δε πιάνει από κοντά καλά την κεφαλιά κ χάνει την ευκαιρία.
Στο 57' στην αντεπίθεση ο Ηρακλής με τον Μιχαηλίδη  θα μπει στην περιοχή θα αποφύγει έναν αντίπαλο , σουτ αποκρούει  ο Νατσιόπουλος.
Στο 63' δεύτερη κίτρινη - κόκκινη στον Παπαδόπουλο  Θ .ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με 10.
Στο 70' κόρνερ Καραφουλίδη,  κεφαλιά Τσουμήτα  και 0-1.
Στο 72' σουτ Αθανασιάδη  μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.
Στο 75' κόρνερ Καλιακούδα  στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ψαράκι του Παπαδόπουλου Π. ΠΑΟΚ φέρνει το παιχνίδι  στα ίσια.
Στο 88' μοναδική ευκαιρία για τον Ηρακλή για να φύγει με το τρίποντο,   όταν ο Μαρνασίδης  θα φύγει στην κόντρα θα βγάλει ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή με κοντινή προβολή,  ο Μιχαηλίδης θα προσπαθήσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Νατσιόπουλος φωνάζει για άλλη μια φορά παρών!

ΠΑΟΚ Κοίλων (Τσέπουρας): Νατσιόπουλος, Κόνι, Αλμασίδης, Καραγιώργος, Ποζίδης, Τσατσόπουλος (61’ Παπαδόπουλος Π.), Καλιακούδας,  Παπαδόπουλος Θ., Ευρενιάδης (68’ Αγγέλου), Καστάμης, Αθανασιάδης.

Ηρακλής Πτολεμαΐδας  (Καραγκιολίδης): Χρυσοστομίδης, Λούσιος, Ελευθεριάδης (60’ Ντάβες), Μωυσιάδης Θ. (70’ Σαββίδης), Τσουμήτας, Λεμονής, Καραπέγιος (80’ Βοϊτσίδης), Μωυσιάδης Στ., Μαρνασίδης, Μιχαηλίδης, Καραφουλίδης (74’ Κριτσάνης).  

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Μπαλιάκας





Σχόλια