Γιάννης Πάτρας: "Παίζαμε 13 με 10!!!


Η ανησυχία μου γιά το σημερινό παιχνίδι Σιάτιστα-Γαλατινή ξεκίνησε μόλις πληροφορήθηκα τον ορισμό ενός άπειρου διαιτητή, όπως ο κ. Κεχαγιάς, σε ένα τέτοιας σημασίας τοπικό ντέρμπυ. 

Η ανησυχία μου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν διαπίστωσα ότι στο γήπεδο δεν υπήρχε παρατηρητής!!!
Οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν και στα 90' του αγώνα καθώς η ομάδα μου αγωνίστηκε απέναντι σε 13 αντιπάλους (εξαίρεση αποτέλεσε ο βοηθός κ. Βογδόπουλος που στάθηκε στο ύψος του).
Η διαιτησία έπαιξε 90-10 υπέρ της Σιάτιστας με αποκορύφωμα την άδικη αποβολή ποδοσφαιριστή μας με το σκορ στο 1-1.
Λυπάμαι που κάποιοι δεν σέβονται τον κόπο μας.

Γιάννης Πάτρας,
Γενικός Αρχηγός ΑΜΣ Γαλατινής

Υ. Γ. 1 Η Σιάτιστα δεν έχει ανάγκη από δανεικούς παράγοντες από γειτονικά χωριά οι όποιοι αμαυρώνουν την  ιστορία της με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Υ. Γ. 2 Επίσης συγχαρητήρια στον άλλο "κύριο" που επιτέθηκε στον Σιατιστινό προπονητή της Γαλατινής μετά τη λήξη του αγώνα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Υ. Γ. 3 Ο διαιτητής κ. Κεχαγιάς και η βοηθός κ. Βαρδιάμπαση είναι πλέον ανεπιθύμητοι στους αγώνες της Γαλατινής.

Υ. Γ. 4 Η ΕΠΣ Κοζάνης γνωρίζει το τηλέφωνο μου γιά όποιες τυχόν απορίες έχει.

Σχόλια

  1. Καλώς ήρθατε στο κλαμπ παιδιά!!!Όλος τυχαίος πάλι έγιναν επεισόδια και υπήρξαν γκρίνιες με τις αντίπαλες ομάδες που προσπαθούν να ανέβουν κατηγορία!!(Σιατιστα Κοζάνη)...Αλλα δεν πειράζει όπως ειπες!!Αυτα ειναι ολα δανεικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κύριο Πατρα.
    Ποία μάρκα μπύρας είναι καλύτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παίζει ρόλο Η μάρκα ανάλογα ποιος τις κερνάει ποιος έχει περισσότερο ζόρι (τις Κοζάνης είναι πιο δροσερές!!!!!!!!)

      Διαγραφή
  3. Δε σου άρεσε που έφαγες μόνο 3;μάλλον ήθελες να φας 7 πάλι και να κλαις στο καβουκι σου!Τουλαχιστον τωρα σε σεβαστηκαν και εφαγες μονο 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να έφαγα μονο 3 αλλα εσυ ετρεμες μεχρι το 80 και ας μν ητανε ο Κεχαγιας θα μιλούσαμε αλλιώς σημερα και εβριζες τον συντομπιτισου Σαμάρα. Ντροπή σας!!

      Διαγραφή
    2. Σας πονάει που σας ρίξαμε γ τοπικό το 2014 ότι και να κάνετε α τοπικό και πολύ σας είναι είστε Η μόνη ομάδα που αντιπαθεί όλος ο νόμος ασχετοι

      Διαγραφή
    3. Και εσεις μια ζωη θα παίζεται με τα χωριά!! Γιατι χωριό ειστε.....

      Διαγραφή
  4. Εσεις εκει δεν εχετε παρατηρητες να βαλετε και εμεις εδω στην επσμακεδονιας εχουμε καμια εξηνταρια και γινεται πολεμος ποιος θα παει.Ερχομαι μεταγραφη εαν θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι του κατέβει. Ξαφνικά τα βάζετε με δύο παιδιά που δεν είχαν κανένα όφελος προς ούτε την ομάδα σας ούτε προς την άλλη ομάδας. Πρέπει να μάθετε να παίζεται με κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν στο γήπεδο για να δεις ο κάρτες έφαγε γαλατινη το παλικάρι είναι επικυνδινος για την α κατηγορια για παιδικά ειναι

      Διαγραφή
  6. Καλο θα ηταν σε παιχνίδια που είναι τοπικά ντέρμπι ο συγκεκριμένος διαιτητής να ειναι θεατής κ οχι άρχοντας του αγώνα γιατί εκτίθεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.