Β' ΕΠΣ Κοζάνης : Πρόοδος Κομνηνών - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 2-0 | φωτο

Άνετο τρίποντο για τα Κομνηνά

Παίζοντας κάτω από συνεχή βροχή ή ομάδα των Κομνηνών κέρδισε στο εντός έδρας παιχνίδι τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας με 2-0 και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς έναν βαθμό πάνω  από τον Ατρόμητο.

 Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που είχε φάσεις, γκολ αλλά και δύο αποβολές (στο 29'  και για τις δύο ομάδες).

 Η μία μάλιστα ήταν στον πάγκο της Άρδασσας και στον Κυριακίδη (απευθείας κόκκινη)και από την άλλη στον Ψαρρά (δεύτερη κίτρινη)  και οι δύο για αψιμαχία μεταξύ τους.

Φάσεις και γκολ:
10' Σουτ του Σοιλεμέ των Κομνηνών απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
13' Νέο σουτ του Γεωργιάδη Δ απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας, και ενώ παιζόταν η φάση η μπάλα έφτασε στον ίδιο  που έβγαλε την σέντρα, η μπάλα πήγε στον Βασιλειάδη που έκανε νέο σουτ λίγο άουτ.

20' Η σειρά της Άρδασσας να απαντήσει στις ευκαιρίες όταν σε σουτ του Γιαννακίδη 
Στο 29'  είχαμε την αποβολή δύο παικτών μια για κάθε ομάδα . Πρώτα του Ψαρρά με δύο κίτρινες και η άλλη απευθείας κόκκινη στον Κυριακίδη της Άρδασσας που καθόταν στον πάγκο.


Ένα λεπτό αργότερα στο 30' τα Κομνηνά ανοίγουν το σκορ όταν σε φάουλ του Ποζίδη η μπάλα πήγε τον Σοιλεμέ που έκανε νέο σουτ στην γωνία του τερματοφύλακα και εγινε το 1-0. 

55' Εχουμε το 2-0 για τα Κομνηνά με σουτ του Νεοφυτιδη.
80' Σουτ του Γεωργιάδη Γιώργου λίγο άουτ
85'  Σουτ του Γεωργιάδη Δ πέρασε άουτ.


89' Μόνος του μπαίνει ο Τριανταφυλλίδης της Άρδασσας κάνει το σουτ αλλά αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

91' Νέα ευκαιρία να σημειώσει κάποιο γκολ η Άρδασσα αλλά  το σουτ του Δουλκερίδη πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτητής: Σωτηριάδης 
Επόπτες:  Βαμβακάς, Βερεντζιώτης.

Συνθέσεις:
Προόδος Κομνηνών (Θεοδωρίδης): Κανονίδης, Γεωργιάδης Γ (90' Ευσταθιάδης), Ρισβάνης, Σοιλεμές, Κοτταρίδης(72' Τεληγιαννίδης), Χατζηπαναγιωτίδης, Ποζίδης(72' Ίτσκος), Βασιλειάδης, Γεωργιάδης Δ, Ψαρράς, Νεοφυτιδής(86' Κουτσομήτρος). 

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Μιχαηλίδης): Γαβριηλίδης, Εξακουστίδης, Τσαβδαρίδης , Ντάβες, Χότσα, Ρουσσάκης Ευστ, Ποκιάκης(59' Φολτόπουλος), Ρουσσάκης Αν( 59' Δημητριάδης), Γιαννακίδης (59' Τριανταφυλλίδης), Ξανθόπουλος, Κούκας ( 59' Δουλκερίδης)







Σχόλια