Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων – Ακρίτες Κοζάνης 2-2 | φωτο - βίντεο


Τα μοιράστηκαν όλα ΠΑΟΚ Κοίλων Ακρίτες

Γκολ  (2-2) ,από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα ( στο Α' μέρος οι Ακρίτες στο Β' μέρος ο ΠΑΟΚ Κοίλων) , αλλά κι από ένα πέναλτι ,ακόμα και τα παράπονα κι αυτά μοιρασμένα ήταν ( για τα πέναλτι και για το ότι δε κράτησε καθυστερήσεις ο κ. Σουλίδης).

Στο Α' μέρος μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια τους αλλά οι Ακρίτες ήταν αυτοί που είχαν κλασικές ευκαιρίες και  προηγήθηκαν στο σκορ 0-2 με φαρμάκι αντεπιθέσεις.


Οι Ακρίτες αν ήταν πιο προσεκτικοί και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν  ανεβάσει τον δείκτη του σκορ έως το 52' ακόμα ψηλότερα.
Από το 52' και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους , κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και θα μπορούσαν στο τέλος να  πετύχουν την ολική ανατροπή.


Φάσεις και γκολ
Στο 13' σέντρα Μαργαρώνη διαγώνιο σουτ Αποστολίδη 1-0.
Στο 24' ωραία προσπάθεια Καλιακούδα από πλάγια , θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά αλλά δε βρίσκεται κανένας συμπαίκτης του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28' ο Τσοπανίδης βαθιά μπαλιά στον Χαραλαμπίδη, που θα μπει στην περιοχή θα προσπαθήσει να πλασάρει, ο Νατσιόπουλος θα αποκρούσει, νέο πλασέ Χαραλαμπίδη, αλλά πάλι ο Νατσιόπουλος με διπλή προσπάθεια αυτή τη φορά θα μπλοκάρει.

Στο 35' ο Χαραλαμπίδης θα δώσει στον Αποστολίδη, σουτ δυνατό , η μπάλα θα βρει το χέρι του Μυλωνά και ο κ. Σουλίδης θα δώσει πέναλτι (διαμαρτυρίες για ακούσιο).
Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Κουλουκίδης και κάνει το 0-2.

Στο 41' ωραίος συνδυασμός Χαραλαμπίδη , Κουλουκίδη, με τη μια στον Βοριαζίδη , αυτός μόνος μέσα στην περιοχή θα σουτάρει άουτ.
Στο 43' ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου των Ακριτών θα μπει μόνος μέσα στην περιοχή θα πλασάρει για να αποκρούσει για άλλη μια φορά ο Νατσιόπουλος
Στο 44' φάουλ Κουλουκίδη, λίγο έξω.

Στο 52' ο Αποστολίδης θα βγάλει σε καλό σημείο τον Μαργαρώνη , πλασέ ψηλά άουτ
Στο 56' σουτ Παπαδόπουλου Περικλή διώχνει σε κόρνερ ο Κουλτούκης.
Στο 57' κόρνερ Καλιακούδα, κόντρες ,από το  γόνατο του Τιούλη η μπάλα βρίσκει το χέρι του Χαραλαμπίδη , πέναλτι από τον κ. Σουλίδη ( διαμαρτυρίες για ακούσιο)
Το πέναλτι εκτελεί ο Καραγιώργος και μειώνει σε 1-2.

Στο 73' Παπαδόπουλος Γιάννης , στον Βοριαζίδη μόνος στην περιοχή αδύναμο πλασέ, μπλοκάρει ο Νατσιόπουλος.
Στο 80' σέντρα Ποζίδη, γυριστή κεφαλιά του Ευρενιάδη και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2
Στο 85' φάουλ Κουλουκίδη διώχνει με τα πόδια ο Νατσιόπουλος.
Στο 89' κόρνερ Ποζίδη η μπάλα θα φτάσει στον Αθανασιάδη , γυριστή κεφαλιά λίγο έξω.

ΠΑΟΚ Κοίλων (Τσέπουρας) Νατσιόπουλος, Τσουκνίδας (77' Γιαμουρίδης), Αλμασίδης, Καραγιώργος, Μυλωνάς (54' Ευρενιάδης), Καστάμης, Αγγελου(49' Παπαδόπουλος), Καλιακούδας, Ποζίδης, Αθανασιάδης.

Ακρίτες (Μαγκάκης) Κουλτούκης, Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης ( α.α στο 10  Μαργαρώνης), Αποστολίδης, Τσοπανίδης, Τιούλης, Κουλουκίδης,  Χαραλαμπίδης (77' Κουτζιακουτζίδης), Κεϊσίδης (86' Μούχα), Ζουμάνι, Βοριαζίδης.


Διαιτητής: Σουλίδης Ε.
Βοηθοί:  Παπαδόπουλος Χρ., Σπέντζας






Σχόλια