Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ε. Κρανιδίων - Α.Ε. Καισαρειάς 2-2



Αρνείται να χάσει η Καισαρειά

Έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό για τη σωτηρία, απέσπασε η ομάδα της Καισαρειάς  από ένα δυνατό αντίπαλο, αυτό  των Κρανιδίων.


Κακό ξεκίνημα για την Αθλητική Ένωση, με την αντίπαλη ομάδα να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί και να τα καταφέρνει στο 20' με κεφαλιά μετά από στημένο. 

Η αντίδραση ήρθε σχεδόν γρήγορα, όταν ο Ευαγγελόπουλος Β., μπήκε στην περιοχή από πλάγια και στην προσπάθεια για σέντρα κερδίζει πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε σε χέρι αντιπάλου. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπούλης με τον πολύ καλό τερματοφύλακα Κωνταντινίδη Κ. να αποκρούει και στην επαναφορά ο Τσιάμης Γ. να σκοράρει για το 1-1.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τα Κρανίδια ύστερα από αμυντική αδράνεια και 2-1.
Δεύτερο κερδισμένο πέναλτι, και πάλι από τον Ευαγγελόπουλο Β., μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή. 

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και πάλι, χωρίς αυτή τη φορά να έρχεται η ισοφάριση. Στην συνέχεια του παιχνιδιού εκατέρωθεν οι ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, με την ομάδα μας να το πετυχαίνει μετά από τρομερή ενέργεια του Ευαγγελόπουλου Β., αδειάζοντας από πλάγια όποιον βρήκε μπροστά του να σπάει την μπάλα στον Μπούλη και στη προσπάθεια για το σουτ, κοντράρει η μπάλα σε αντίπαλο, στρώνεται στον πιτσιρικά τον Κύρηνα και αυτός σκοράρει για την ισοφάριση. 

Το παιχνίδι από κει και πέρα είναι στον πλήρη έλεγχο της ομάδας μας, με κάθε φάση να μυρίζει γκολ το οποίο τελικά δεν ήρθε ως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Από μια κόκκινη κάρτα σε κάθε ομάδα μοίρασε ο κύριος Ζούγρας . Για την Καισαρειά με δεύτερη κίτρινη ο Ευαγγελόπουλος Π. για επικίνδυνο παιχνίδι και για τα Κρανίδια ο Κουρτίδης για αντιαθλητικό χτύπημα.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο, Ζούγρας Δ., Βογδόπουλος Θ. και Σύκος.
Επόμενο παιχνίδι εντός με την ομάδα του Λιβαδερού στις 1/4


Σχόλια