Γ’ Εθνική: Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Κρανούλα 3-1 | βίντεο


Νίκη με ανατροπή ο ΦΟΥΦΑΣ !
 Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη για να καθαρίσει το παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας, σημειώνοντας την 13η νίκη του.
Το όμορφο ποδόσφαιρο που παίχτηκε της Πτολεμαΐδας ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο. Αν και βρέθηκε να χάνει ο ΦΟΥΦΑΣ στο 17’ λεπτό από το πολύ όμορφο γκολ του Παρχαρίδη στο Β μέρος μπήκε φουριόζος, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Στο 70’ ο Τσικόπουλος ισοφάρισε το παιχνίδι με μια σέντρα σουτ, ενώ στο 76’ ο Φωτιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-1 μετά από κεφαλιά ασίστ του Τσικόπουλου. Το σκορ έκλεισε ο Ματούλας στο 93’ με όμορφο γυριστό σουτ.


Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας για την ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ, ο οποίος απέδειξε εντός αγωνιστικού χώρου ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του 3ου Ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας άλλα και η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ της Δυτικής Μακεδονίας και βαθμολογικά και αγωνιστικά !!!

Συνθέσεις Ομάδων :
Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζάους, Τακίδης, Καλογιαννίδης (56ο Φωτιάδης), Τσικόπουλος, Ασλαμπάλογλου (80ο Μόσχος), Μάγγος (60ο Τζουβάρας), Τοπάλης, Τσώτσος (60ο Ματούλας).

Δόξα Κρανούλας: Βλάχος, Μαρμούτης, Φίλιος, Τσουλιάης, Μιχάλης, Τσουμάνης, Σκανδάλης (80ο Ρίζος), Μούγιας (64ο Σαββίδης), Παρχαρίδης (81ο Αρχοντάκης), Καραφλιάς.

Γραφείο Τύπου
Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια