Γ’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αστραπή Κλείτου – Δράση Τσοτυλίου 3-2 | φωτο - βίντεο


Λαχτάρησε  αλλά στο τέλος κέρδισε η Αστραπή Κλείτου το αξιόμαχο Τσοτύλι  με σκορ 3-2.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά είχαν την υπεροχή και προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-0.

Στις αρχές του  β’ μέρους η Δράση έμεινε με εννιά παίχτες.


Ήταν το 52' όταν ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος κόβοντας την ανάσα όλων όσων ήταν στο γήπεδο. Αμέσως ο γιατρός του αγώνα κ.  Μηνάς  Παπαχρήστος  έτρεξε στον πεσμένο ποδοσφαιριστή και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.  Όπως είπε μετά  ο ποδοσφαιριστής της Δράσις, ένιωσε έντονες ζαλάδες κι έπεσε στο έδαφος.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι το σοβαρό για τον Γιώργο Λαμπρόπουλο που αποχώρησε από το γήπεδο για το νοσοκομείο μαζί με τον συμπαίκτη του Λιάτο  που μετά δύο τρία λεπτά από το πρώτο συμβάν ένιωσε κι αυτός έντονες ζαλάδες.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού που συνεχίστηκε μετά από 5 λεπτά έπεσε. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων φάνηκαν αρχικά  επηρεασμένοι από το συμβάν.

Οι γηπεδούχοι με αριθμητική υπεροχή αλλά και μπροστά στο σκορ χαλάρωσαν με τους φιλοξενούμενους αν και με εννιά παίκτες να μη παραδίνονται, να πιάνουν στον ύπνο τους αντιπάλους τους και να ισοφαρίζουν στο 88' 2-2 με γκολ του Ευστρατιάδη και του Αραβόπουλου.

Η Αστραπή που ήταν φλύαρη κι  έχανε έως τότε  ευκαιρίες αντέδρασε άμεσα κι απάντησε στο 90' με τον Αντώνη Λαβαντσιώτη να σημειώνει το τελικό 3-2και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του  με δικό του χατ τρικ. Το Τσοτύλι διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή κ.  Κουτσώνα  για επιθετικό φάουλ.


Φάσεις και γκολ
Στο 12' ο Λαβαντσιώτης θα μπει στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 16' φάουλ του Σουριδόπουλου, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα θα φτάσει στον Χριστοφορίδη που θα πιάσει δυνατό διαγώνιο σουτ λίγο έξω.
Στο 23' ατομική προσπάθεια Λαβαντσιώτη από πλάγια, θα γυρίσει παράλληλα τη μπάλα θα διώξουν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.

Στο 27' ο Μάμαλης  θα δώσει στον Ευστρατιάδη σουτ άουτ.
Στο 29' λάθος στην άμυνα του Τσοτυλίου ο Σπυριδόπουλος θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα μπει στην περιοχή πλασέ, εντυπωσιακή απόκρουση του Μωυσιάδη.
Στο 34' ωραία προσπάθεια από πλάγια του Παπαδόπουλου Γ., θα σερβίρει έτοιμο γκολ στον Λαβαντσιώτη που εύκολα θα κάνει το 2-0 .

Στο 42' σουτ Λαβαντσιώτη αποκρούει ο Μωυσιάδης.
Στο 52' κόρνερ Παπαδόπουλου Γ., κεφαλιά Γεωργιάδη , άουτ.
Στο 71' ο Αραβόπουλος στον Ευστρατιάδη σουτ άουτ.
Στο 75' ο Γεωργιάδης θα βγει στην κόντρα σουτ μέσα και πλάγια από την περιοχή, αποκρούει και πάλι ο πολύ καλός Μωυσιάδης.

Στο 77' Λαβαντσιώτης στον Καρανάσιο σουτ από κοντά άουτ.
Στο 79' φάουλ Χαλκίδη μέσα στην περιοχή , κεφαλιά του Γεωργιάδη στην έξοδο ο Μωυσιάδης αποκρούει.
Στο 82' ο Αραβόπουλος θα κλέψει τη μπάλα θα βγάλει παράλληλη σέντρα στον Ευστρατιάδη που από κοντά θα μειώσει σε 2-1.

Στο 84' κούρσα του Γεωργιάδη θα σπάσει στον Λαβαντσιώτη , τακουνάκι από κοντά αποκρούει ο Μωυσιάδης.
Στο 88' νέο κλέψιμο Αραβόπουλου που θα δει έξω από την εστία τον Τσαβδαρίδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 90' ο Λαβαντσιώτης μέσα στην περιοχή ψύχραιμα με δυνατό σουτ θα γράψει το τελικό 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Αστραπή Κλείτου: Τσαβδαριδης, Χριστοφορίδης(66' Καρανάσιος), Σιδηρόπουλος, Αντωνιάδης, Κουρτέσης (77' Καζαντσίδης), Σπυριδόπουλος (60' Ευθυμιάδης), Λαβαντσιώτης Αντ., Λαβαντσιώτης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Γ (70' Τσυτυρίδης)

Δράσις Τσοτυλίου:  Μωυσιάδης, Σοτολίδης, Zenullari k , Θεοδωρόπουλος, Αδαμόπουλος, , Zenullari A, Ευστρατιάδης, Λιάτος, Μάμαλης (46' Γκρομπάλλη ), Αραβόπουλος , Λαμπρόπουλος.

Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Λαζαρής, Σίας Κ.




Σχόλια