Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Πτολεμαΐδας – Αλιάκμων Αιανής 4-0 | φωτο - βίντεο


 Σημαντικό τρίποντο  για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Καθοριστικό τρίποντο πέτυχε η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας στο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Αλιάκμων Αιανής με σκορ   4-0. Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αέρα η ομάδα του Ηρακλή είχε την υπεροχή και τον έλεγχο,  σε αντίθεση με την ομάδα της Αιανής που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.


Έτσι η ομάδα του Ηρακλή πήρε δίκαια  τους  τρεις βαθμούς που  την ανεβάζει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (πριν το παιχνίδι Βατερό Ακρίτες) ένα βαθμό πάνω από την Αιανή.


Φάσεις και  γκολ:
Πρώτη καλή φάση είχαμε νωρίς και συγκριμένα στο 4΄ όταν σε ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Καραπέγιο η μπάλα  πέρασε λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηρακλής ανοίγει το σκορ με τον Μωυσιάδη όταν σε σέντρα , η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή , πήγε να στοπάρει με το στήθος αλλά η μπάλα με την δύναμη που είχε κατέληξε στα δίχτυα .

26΄ Ο Ηρακλής χάνει ευκαιρία με τον Τσουμήτα όταν πήγε να πιάσει πλασέ στον αέρα, μετά από κόρνερ  του Μωυσιάδη Στέλιου , με την μπάλα να κοντράρεται στους αμυντικούς.

40΄ Ο Ηρακλής διπλασιάζει τα τέρματα του με τον Ντάβες , μετά από πάσα του Λεμονή  , αυτός βρέθηκε μέσα στην περιοχή  και με πλασέ έκανε το 2-0.
49΄ Η Αιανή έκανε την δικιά της ευκαιρία σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Βάσσου Βασίλη απέκρουσε εντυπωσιακά στην γωνιά του ο Χρυσοστομίδης σε κόρνερ.

52΄ Μακρινό σουτ του Βάσσου Βασίλη  της Αιανής απέκρουσε ο τερματοφύλακας εύκολα.
59΄ Ο Ηρακλής κάνει τα τέρματα του 3 όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μωυσιάδη ο τερματοφύλακας της Αιανής  έδιωξε με τα  πόδια εκεί πήρε το ριμπάουντ ο Τζουβάρας έκανε το σουτ κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίκτυα.

62΄Ο Ηρακλής χάνει ευκαιρία  σε σουτ του Μιχαηλίδη που κατέληξε άουτ.
Και φτάνουμε στο 70΄ όπου ο Μιχαηλίδης βρέθηκε μόνος του μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ και σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του.

Διαιτητής : Γεωργιάδης
Επόπτες:  Λαμπριανίδης, Μπισούκης

Συνθέσεις:
Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Πανίδης): Μιχαηλίδης, Μωυσιάδης Θ., Τσουμήτας, Μωυσιάδης Στ, Σαπαλίδης (68΄ Αιχμαλωτίδης), Καραπέγιος( 73΄ Τοπάλης), Λεμονής, Ντάβες, Μιχαηλίδης(79΄Σαββίδης), Τζουβάρας, Μαρνασίδης (Ελευθεριάδης).

Αλιάκμων Αιανής (Κουτσώνας): Τζέλλος, Γοδενόπουλος, Μαρούδης, Τσίορκας, Κουσίδης, Βάσσος Ζ, Βάσσος Β,  Βοριαζίδης Γ, Βοριαζίδης Χρ. (75΄ Πελέκας), Χατζηζήσης , Κοντός (41΄ Κουτσογεωργόπουλος).




Σχόλια