Γ' Εθνική: ΑΕ Ποντίων - Νέος Αμφίλοχος 0-1 | φωτο - βίντεο

 Ήττα από το πουθενά για την ΑΕΠ που είδε τον Νέο Αμφίλοχο με μισή ευκαιρία να παίρνει το διπλό 0-1.



 Ένα αποτέλεσμα που φέρνει και μαθηματικά την ΑΕΠ στο Α' τοπικό ΕΠΣ Κοζάνης.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Ρόκκος στο 77' .
Η ΑΕΠ δικαιούται να φωνάζει για ένα γκολ που της ακυρώθηκε από τον επόπτη  ως οφσάιντ στο 92'.
Η νεοφώτιστη ΑΕΠ ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες αλλά στα τελευταία παιχνίδια είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη και να αναγκάζει τον προπονητή κ Παπακώστα να μιλάει για κατάρα που είχε αυτή η ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν  και οι όχι καλές διαιτησίες που είχε στα περισσότερα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Όλα πήγαν στραβά στο δεύτερο γύρο και η ομάδα υποβιβάζεται με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5' κόρνερ Παναγιωτίδη, κεφαλιά Ιασωνίδη άουτ.
Στο 12' απ ευθείας κόρνερ του Νάκου , λίγο έξω
Στο 28' σέντρα Χαματάι μέσα στη μικρή περιοχή, ο Λιάμης θα χάσει το κοντρόλ και τη μεγάλη ευκαιρία.
Στο 34' σουτ Παναγιωτίδη, κόντρα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 41’ μέσα στην περιοχή, επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Χαματάι, παίζεται λέει ο διαιτητής. 
Στο 47' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ ν ανοίξει το σκορ .Σέντρα του Χαματάι, αδράνεια των αμυντικών η μπάλα θα φτάσει στον Παναγιωτίδη που θα πιάσει το πλασέ,  σωτηρία με τα πόδια διώχνει ενστικτωδώς ο Μανιάτης , δεύτερο σουτ Μπατμά , άουτ .

Στο 78' ο Ρόκκος θα πιάσει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος θα πάρει ύψος και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1
Είχε την ατυχία η ΑΕΠ ο επόπτης της έλειψε.




Στο 92' από το χώρο του κέντρου ο Σαββίδης θα επιχειρήσει γέμισμα η μπάλα θα πάρει τροχιά προς τα δίχτυα ο Κοτζατίσογλου θα κινηθεί προς τη φάση  θα αιφνιδιάσει τον Μανιάτη και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.  Το γκολ όμως  ακυρώθηκε από τον επόπτη για οφσάιντ στον Κοτζατίσογλου!!


ΑΕ Ποντίων (Γιώργος Παπακώστας): Κωφίδης, Σαββίδης, Ντούκα (66’ Σβίρος), Ιασωνίδης, Λιάμης (60’ Μακρής), Μετικάνος, Μπατμάς (72’ Βλαδίκας), Χαματάι, Πασχαλίδης (78’ Ίττης), Παναγιωτίδης, Μπουρτουζιάν.

Νέος Αμφίλοχος (Γ ): Μανιάτης, Κωστακιώτης (61’ Δράκος), Καλοκαίρης, Κοκώνης, Ρεπέτσας, Κοντογιάννης (88’ Νικολογιάννης), Τσιούνης (78’ Μπεκατώρος), Μάλης, Τόσκα, Νάκος (82΄Κολοβάκης), Χρηστογιάννης.


Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Καλορογιάννης ( Κυκλάδων)


Δηλώσεις Λάκη Παπαχρήστου, προπονητή του Νέου Αμφίλοχου

Δηλώσεις  Γιώργου Παπακώστα, προπονητή της ΑΕ Ποντίων 

Δηλώσεις Κώστα Φωτόπουλου, προπονητή τερματοφυλάκων Νέου Αμφίλοχου 







Σχόλια

  1. Αυτή η ομάδα καθαρά λόγω ατυχίας και απειρίας δεν κρατήθηκε στην κατηγορία... πολύ καλύτερη σε πολλούς τομείς από ομάδας που είναι αρκετά πιο πάνω... έτσι είναι το ποδόσφαιρο... ΑΕΠ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΕΠ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως αξιζει πολλα παραπανω αλλα η κακες επιλογες εχουν αναλογα αποτελεσματα..!!!Κ.παπακωστας απετυχε εντελως αλλιως ξεκινησαμε αλλου καταληξαμε αυτο ειναι το ποδοσφαιρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια κατάρα βρε.....μυρωδιά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απόλυτα πετυχημένη η πρόσληψη Παπακώστα!!!! Την Καστοριά στο τελευταίο της ματς, ΜΟΝΟ!!!, κατάφερε να κερδίσει!!! Αυτό κι εγώ το έκανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο μόνο που ευθύνεται ο Παπακώστας στην προκειμένη περίπτωση είναι που δέχτηκε να "θερίσει ότι έσπειρε" ο προηγούμενος. Άλλωστε το βλέπαμε όσο ήταν προπονητής ο προηγούμενος η ομάδα στο δεύτερο γύρο είχε πολλά θέματα. Όσοι ζητούν ευθύνες από έναν προπονητή που αναλαμβάνει μία ομάδα από τα μισά του β' γύρου .... δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο κι αν γνωρίζει είναι ακόμα χειρότερο διότι στο λόγο του υπάρχει δόλος !!!

    ΒΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια μισά β΄γύρου λες μωρέ? 3η αγωνιστική β΄γύρου έπαιξε με την Κασατοριά! Αυτό εμένα μου λέει, έναν γύρο σχεδόν ολόκληρο... 2 ματς μόνο είχαν παιχτεί και η ομάδα ήταν ψηλά!! Δεν λέω πως πριν όλα ήταν καλά, αλλά αλλάζεις προπονητή, για να αλλάξεις προς το καλύτερο Δηλαδή για σένα, που κατηγορείς για δόλο, δεν έχει καμιά ευθύνη ο Παπακώστας? Γιατί τον προστατεύεις και δε θέλεις να πεις την αλήθεια? Όλοι έχουν ευθύνη για τις άστοχες επιλογές ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  7. Χρήστος ζερβανταρίδης12 Μαρτίου 2018 στις 3:35 μ.μ.

    Μόνο περηφάνεια γι αυτήν την ομάδα!!!
    ΜΟΝΟ ΑΕΠΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστος ζερβανταρίδης12 Μαρτίου 2018 στις 3:46 μ.μ.

    Μόνο περηφάνεια γι αυτήν την ομάδα!!!
    ΜΟΝΟ ΑΕΠΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρρωστα αποδυτηρια φυγες παικτων ομαδα απροπονητη Το μονο λάθος του Παπακωστα ηταν που δεχτηκε να αναλαβει μια ομαδα που φαινοταν τελειωμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ακριβώς διόρθωσε από όλα αυτά που λες, ο κ.Παπακώστας? Γιατί φαινόταν τελειωμένη η ομάδα, έχοντας σχεδόν έναν ολόκληρο Β΄γύρο να παίξει? Τι ακριβώς βελτίωσε κι εγώ δεν το κατάλαβα?

      Διαγραφή
  10. ΕΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΜΩΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ..Ο ΠΑΠΑΛΩΣΤΑΣ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ..ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΝΟΜΙΖΕ Η ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ.. ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και ο άπειρος-όπως λες- Σαμαράς, σε είχε ψηλά!! Ο -ας γελάσω- έμπειρος Παπακώστας με μόνη θητεία στον περσινό Φούφα, σε μια χρονιά τουριστική, όπου δεν έπεφτε κανένας αν θυμάσαι, τι σου πρόσφερε? Ποια διαλυμένη ομάδα λες? Γι αυτό άλλωστε τον πήρανε. Να διορθώσει κάτι. Αυτός τα αποτελείωσε. Μηδαμινή προσφορά. Αν κάνω λάθος, ας τον κρατήσουνε!!!!

      Διαγραφή
  11. ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΟΙΠΟΝ... ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ... ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΡΑ... ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ., ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ..ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ 1Η! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ... ΚΑΤ'ΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ 《ΚΟΙΛΙΑ》 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ 2Ο ΓΥΡΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ... ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΕΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 1Ο ΓΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ, ΠΗΡΕ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΕΝΕΣ... ΠΧ. ΜΕ ΤΥΛΗΚΡΑΤΗ, ΛΕΥΚΙΜΜΗ... ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ... ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ 2 3ΑΡΕΣ... ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΚΟΥΦΑ... ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ... 0-2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ, 2-2 ΤΕΛΙΚΟ... 0-0 ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ, 2-0 ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΥΛΑΚΑΔΙΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ... Η ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ... ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ... ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ... ΩΣΤΟΣΟ, Ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΛΗΚΡΑΤΗ, Η ΑΕΠ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ... Η ΑΣΤΟΧΙΑ, Η ΑΤΥΧΙΑ, Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΨΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΝΙΚΕΣ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟ), ΜΗ ΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΠΛΗΝ 3 ΜΑΤΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ), ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ... ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΝΑΣΤΕ... ΑΕΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑ , ΓΙΑ !ΠΑΝΤΑ! ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩΩΩ, ΑΡΠ ΟΛΕ ΟΛΕΟΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.