Αστραπή Κλείτου: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας Πολλά παράπονα για την σημερινή διαιτησία


 
Στην εποχή που ζούμε η χώρα μας έχει ανάγκη από ενότητα.
Η ομαδοποίηση και η αντιπαράθεση σε κάθε αθλητικό και γενικά σε οποιοδήποτε γεγονός μόνο σε αυτό δεν συμβάλει.

Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε την ιστορική ομάδα του χωριού μας.
 Με αγάπη σε αυτό που κάνουμε και σεβασμό στους θεσμούς και στους αντιπάλους.
Δεν θέλαμε να μείνουμε σε παλιές νοοτροπίες.

Χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς να ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους.
Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και που μπορούμε να φτάσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός το οποίο κάτω από κατάλληλες προϋποθέσεις παράγει πολιτισμό.
Δεν θα φύγουμε από αυτήν την πορεία. Αν κάποιος από εμάς πρόσβαλε πρόσωπα και καταστάσεις σήμερα εγώ ο ίδιος απολογούμαι.

Για το γεγονός ότι έγινε αυτό που φοβόμασταν  και εξαρχής δε θέλαμε να πιστέψουμε. Μια προκλητικότατη διαιτησία που μοναδικό σκοπό είχε να βρει αφορμή να νευριάσει τους παίχτες μας.

Οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο για να παίξουν για την ομάδα του χωριού τους και κάποιοι άλλοι να παίξουν για τους φίλους τους.
Αυτούς πως θα τους πληρώσεις τον ιδρώτα τους κ.κ. διαιτητές όταν τους κοροϊδεύεις; Ξαφνικά αρχίσαμε να πιστεύουμε σε φαντάσματα του παρελθόντος. Εσείς που δημιουργείτε αυτές τις καταστάσεις κάνατε μεγάλο λάθος. Άμα δεν μας σέβεστε θα αρχίσετε να μας φοβάστε.

Δημιουργείτε πρόβλημα με την μισαλλοδοξία σας και την παλιομοδίτικη νοοτροπία σας για το ποδόσφαιρο. Δεν  έχει δεύτερη φορά σαν αυτό που έγινε σήμερα. Αφιερώνουμε όλο τον προσωπικό μας χρόνο σε αυτό που αγαπάμε.

Στην ομάδα του χωριού μας. Μας ξέρατε θα μας μάθετε καλύτερα τώρα.
Οι παρατυπίες που έγιναν σήμερα και τους αναφέρει ο κανονισμός διαιτησίας θα εξακριβωθούν και από αύριο θα δημοσιευτούν.

Με τιμή
Δ.Σ Αστραπή Κλείτου

Σχόλια

  1. Αφού ήρθε 0-4 όχι 0-1 ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι πράγματι 0-4. Με μουφα πεναλτυ,γκολ οφσάιτ, 6 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη.Παίκτες,πάγκοι,φίλαθλοι έβριζαν το διαιτητή που είναι γιος του προπονητή του Πολυμύλου πουεντελώς τυχαία είναι 1ος στη βαθμολογία με δεύτερη την Αστραπή.Κατα τα άλλα ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εισαι σοβαρός .... άλλο ματς έβλεπες ήμουν έξω και το έβλεπα τον αγώνα ο Ηρακλής μακραν ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι του αγώνα και το πέναλτι ήταν καθαρό και τα γκολ ήταν καθαρά και η κίτρινες και η κόκκινη κάρτα ήταν καθαρες διότι φάγατε γκολ στα πρώτα 5 λεπτά και μετά τα βάλανε με τον διαιτητής γιατί κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να νικήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου εσύ που καθόσουν, γιατί μάλλον εσύ άλλον αγώνα έβλεπες. Και δεν μιλάμε για το δρέπανο εδώ γιατί το δρέπανο μπορούσαμε να το αντιμετοπίσουμε, τον διαιτητή δεν μπορούσαμε να αντιμετοπίσουμε με αποτέλεσμα να μη θέλουν ούτε και οι παίχτες να συνεχίσουν.
      Έχει ομως ο καιρός γυρισματα κι αυτή τη συμπεριφορά δεν θα την ανεχτουμε ποτε και απο κανέναν ξανά.
      Αλλά οχι και να βγάλει γλώσσα και το δρέπανο τώρα.

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ συγγνώμη κιόλας αλλά το Δρέπανο έχει ένα σερί 4 στα 4 δεν μπορεί να το κοιτάξει κανείς στα μάτια, έτσι φαίνεται τουλάχιστον.. τώρα τι να σου πω καλη τύχη για την συνέχεια θα την χρειαστείτε 😉

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά συγνώμη έχει ομάδα τ δρεπανο από ποτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ που είχα δει τον αγώνα..και μένα μου φάνηκε πως το Δρέπανο ηταν καλύτερο..αυτα με της διαιτησίες συμβαίνουν σε ολες της ομάδες αν ειναι να καθόμαστε και να λέμε κάθε φορά που αδικούνται στο ποδόσφαιρο ομάδες καλύτερα να μην παίζουμε καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.