Βαγγέλης Καραγεωργίου τερματοφύλακας Ασβεστόπετρας: Τι πρόβλημα έχει μαζί μου ο κ Κατσούμπας Τι θέλει να κερδίσει από μένα;


Το παράπονο και την απορία του θέλησε να μας εκφράσει ο τερματοφύλακας  του Ερμή Ασβεστόπετρας Ευάγγελος Καραγεωργίου  σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.


Ο τερματοφύλακας του Ερμή έκπληκτος όπως μας είπε είδε σήμερα στο σπίτι του κλήση να παραβρεθεί και να καταθέσει στον εισαγγελέα  για όσα έγιναν στο παιχνίδι Ερμής Ασβεστόπετρας  Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 16/9 2017. 

Ο  Βαγγέλης Καραγεωργίου όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο κ Κατσούμπας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και τον χτύπησε με τα δύο χέρια στο στήθος στο 91'  αλλά και μετά την κόκκινη κάρτα όπως αναφέρει πάλι ο κ Κατσούμπας τον χτύπησε με το κεφάλι στο μέτωπο.

Πέρασαν από τότε μας είπε ο Καραγεωργίου 6,5 μήνες δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον κύριο Κατσούμπα. Αυτός γιατί ασχολείται αλήθεια; Τι θέλει να κερδίσει από μένα; Όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα δεν είναι αλήθεια και θα το επιβεβαιώσουν όσοι βρισκόταν στο γήπεδο και είδαν τι συνέβη Όλα είναι υπερβολές του κ Κατσούμπα.

Δεν έχω πρόβλημα παρόλα αυτά να ξαναβρεθούμε με τον κ διαιτητή και να λύσουμε την παρεξήγηση με συζήτηση.

Σχόλια

  1. Οι μαγικές πληρώνονται είτε ως απλες σωματικες βλάβες είτε ως ψευδή καταμυνηση , όποια πλευρά έχει έχει δίκιο θα αποδειχθεί στο δικαστήριο και μετά θα πέσει η ανάλογη αποζημίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.