Κατατέθηκε μήνυση; - Η συγνώμη του επίτιμου προέδρου και του προπονητή της Ακαδημίας Βοΐου | βίντεο



Στην εκπομπή Ματιές στα σπορ στο flash μίλησαν την Δευτέρα το βράδυ ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της Ακαδημίας Βοΐου κύριος Δημήτρης Κοσμίδης και ο προπονητής της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου.  

Οι δύο άντρες φανερά επηρεασμένοι μίλησαν για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή το απόγευμα στο παιχνίδι Ακαδημία Βοΐου - Κοζάνη 0-2.


Αρχικά ο κύριος Κοσμίδης  σε τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε και  καταδίκασε τα όσα έγιναν  μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ζήτησε εκ μέρους όλων,   συγνώμη από την Κοζάνη και τους ποδοσφαιριστές της.  Έδωσε την  υπόσχεση   πως παρόμοια γεγονότα δε θα ξανασυμβούν στο Βόιο.  Δε θα αφήσει να γίνει το παραμικρό γιατί όπως είπε το Βόιο είναι φιλόξενο και το γνωρίζουν πολλοί.
Μεγάλο μερίδιο όμως ευθύνης έριξε  και στην  διαιτησία που όπως είπε  έπαιξε το ρόλο της στα άσχημα γεγονότα.


Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά και ο Πασχάλης Δημητρίου προπονητής  της Ακ. Βοΐου  ο οποίος είπε αναλυτικά:
Ένιωσα την ανάγκη να βγω δημόσια στην εκπομπής σας  και να ζητήσω συγγνώμη. Έχω  μερίδιο ευθύνης στα γεγονότα.




 Ζητάω συγνώμη από τον κ.  Καρατέρπο για τη συμπεριφορά μου, από την ομάδα της  Κοζάνης τους ποδοσφαιριστές της, την ομάδα τη δική μου  απ’  όλο το φίλαθλο κόσμο. Περαστικά στον Δάνη τον Στεργιόπουλο, είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. 

Τέλος έγκυρες πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως χθες το βράδυ κατατέθηκε  μήνυση στους δύο παράγοντες του Βοΐου που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια.





Σχόλια

  1. Anti na zitisei sugnwmi o karaterpos suzaei to voio tha trelathoume teleios o karaterpos einai o monos ypeuthinos gia ola kai i dietisia tis kozanis ntopi stin kozani ntopi tpt allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kana pitsiriki tha eisai h kanena aggramato plasma

      Διαγραφή
    2. Φιλε δεν ειμαι ουτε απο βοιο ή απο κοζανη. Εχω να πω ομως πως ειστε ολοι ξεφτιλες. Τοτε οτι ο διαιτητης δεν επαιξε σωστα το παιχνιδι δεν σημαινει πως οι παραγοντες και οι ποδοσφαιριστες του βοιου πρεπει να παιζουν κλωυσιες και μπουνιες. Αντε πατε να παιξετε 5χ5 και αφηστε τις μεγαλες κατηγοριες σε αυτους που τους αρμοζουν. Δεν ειναι πρωτοι φορα που γινονται τετοια συμβαντα στο βοιο. Ειστε οι πιο αφιλοξενοι ποδοσφαιρικη κοινωνια της κατηγοριαα. ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Αφού δεν είσαι ούτε απο το Βόιο ούτε απο την Κοζάνη ασχολίσου με το δικό σου γκαγκαρατσοχώρι και άσε μας και μας στην ησυχία μας.

      Διαγραφή
  2. Εσυ ρε φιλαρακι Χρηστο Αλεξιου συνεχεια τι προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα; Αυτος ο βενζινας ειναι γνωστος χουλιγκανος, δεν ειναι η πρωτη φορα που τα κανει αυτα. Ο αλλος ο λογιστης καινουργιο μπουμπουκι ειναι; Ας τρεξουν τωρα λιγο με τα αυτοφωρα και τα δικαστηρια για να δουμε ποσο μαγκες ειναι.
    Ναι σε αδικησε η διαιτησια και τι εγινε; Bαρας παικτες αντιπαλης ομαδας;
    Τα επεισοδια θα σταματουσαν στα σπρωξιματα και στα μπινελικια μεταξυ των παικτων, σιγα το πράμα. Οταν ομως ορμανε δυο μελη του Δ.Σ. με γροθιες εκει αλλαζει το θεμα. Ας πληρωσουν τωρα κι αυτοι και η ομαδα για να μαθουν οτι οι μαγκιές πληρωνονται. Ειδικα αυτος ο βενζινας με το κοκκινο που πηδηξε μεσα απο την κερκιδα και φωναζε μπειτε μεσα ολοι και γ**ειστε τους δεν πρεπει να ξαναδει γηπεδο μεχρι την δευτερα παρουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Θανάση δεν τους δικαιολογω αυτούς..απλά το θέμα είναι ότι για να φτάσει εκεί το θέμα πρέπει να έχουν γίνει πολλά άσχημα πράγματα μέσα στον αγώνα κ αυτά τα άτομα έφτασαν εκεί γιατί έχουν μια δουλίτσα βγάζουν ένα μεροκάματο στις δύσκολες εποχές που ζούμε και το μισό από αυτό το δίνουν στην ομάδα τους μια υγιής ομάδα που πληρεί τα πάντα...αλλά όταν βλέπεις τους παράγοντες της Κοζάνης με περιπολικά κ ασφαλητες κάπου βρωμάει η δουλειά κ ειδικά όταν βλέπεις τον αγώνα και τον κύριο καρατερπο να κανει όργια στον αγωνιστικό χώρο και είναι ο μόνος που πρέπει να ζητησει συγγνώμη από όλους μας...

      Διαγραφή
    2. Το μόνο άσχημο είναι ότι το Βόιο είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά είχε κακή πορεία στον πρώτο γύρω....τρέχατε για να προλάβετε ....δεν σας φταίει η Κοζάνη...και να κερδίζατε πάλι στην βαθμολογία θα είσαστε πίσω.....τώρα είναι καλύτερα????τι ώρα παίζεται την Κυριακή??????? Αχ όχι μωρέ δεν παίζεται ....χα!!!!

      Διαγραφή
  3. Twra kserete krypswna giati tremoune ta podarakia me autofwro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχχα οχι βενζινας!!Σε παρακαλώ!!Μην αλλάζεις τις δουλειές!!!!
    Εσυ δεν ξέρεις καν ποιος ειναι ποιος και έχεις και άποψη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βενζινάς, αλευράς, μυλωνάς, το ιδιο ειναι. Ακομα γελαω οταν θυμαμαι πριν δυο χρονια οταν μου ειπανε οτι επιτεθηκε σε προπονητη αλλης ομαδας της Κοζανης χωρις να ξερει οτι ητανε πρωταθλητης του καράτε με δεκα νταν.
      Τι εγινε που κοιμηθηκε χτες το βραδυ ο αρχιμαγκας της Νεαπολης;

      Διαγραφή
    2. Άντε ρε γίδι εχεις και άποψη πήγαινε να σε δασκαλέψει λίγο ο Αγαπιος και μετά τα λεμε! Όταν δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε!

      Διαγραφή
  5. Εσυ ρε παπαδοπουλε θαναση ποιος εισαι και μας κουνας το δαχτυλο...κλωτσησες μπαλα ποτε στη ζωη σου...σε λιγο θα τρεχετε και σεις στη κοζανη για καποια αυτοφορακια...δεν ηταν μονο παραγοντες του βοιου...κρυφτειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο φιλε για τα αυτοφορακια ειδα στο βιντεο που ο παραγοντας της Κοζανης "χτυπαει" απο πισω τον αρχηγο σας. Ποσες φιάλες αίμα χρειαστηκε στο νοσοκομειο το παιδι, να στειλουμε κι εμεις.
      Ο αλλος ο μισθοφορος ο Γρεβενιωτης με τα μουσια πηγε να κλωτσησει απο πισω ερασιτεχνη συναθλητη του και εκανε τσαφ απο το μισο μετρο, εχει βαλει κανενα γκολ φετος;

      Διαγραφή
    2. ο βενζινας ποσο πουλαει θερμανση ρε παιδια?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.