ΕΠΣ Κοζάνης: Χωρίς εκπρόσωπο στο θεσμό του κυπέλλου;


 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας ο Μακεδονικός Φούφα κυπελλούχος  ΕΠΣ Κοζάνης 2017- 2018 δε δήλωσε συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου.

Η ΕΠΣ Κοζάνης πρότεινε στη φιναλίστ ομάδα την Κοζάνη να είναι αυτή που θα λάβει μέρος στο κύπελλο σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει.

Όπως μας μετέφερε διοικητικό στέλεχος των ερυθρόλευκων με σημερινό έγγραφο προς την ΕΠΣ Κοζάνης η ομάδα της Κοζάνης δεν επιθυμεί και αυτή  να πάρει μέρος στον θεσμό και οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικό. 

Να επισημάνουμε  ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα δηλώσεων συμμετοχής στον θεσμό του κυπέλλου.

Σχόλια

  1. Μαλλον η διαιτησια θα φταίει!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ολα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις!Ασχημη εικονα για τον κυπελουχο αλλα και τον νομο Κοζανης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θελετε ρε παιδια!!να ειχε κληρωθη η ομαδα του προπονηταρα με ομαδα που εχει κακο αγωιστικο χωρο και να μη μπορουσε να βγαλει αυτα που δουλευει καθε μερα στις προπονησεις;;πλακα κανουμε!!ασε που ισως ο διαιτητης να ηταν αθλιος....αντε κλαψιαρηδες παντα φταινε οταν δεν κερδιζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εχει κανει πολλες φορες αυτο ο φουφας!!ασχημο για τον νομό μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχημο που εγινε οτι εγινε και δεν εχουμε εκπροσωπο στον θεσμο συμφωνουμε μαζι ολοι..Ακουστε ομως της δηλωσεις που εκανε ο προπονητης δεν κρυφτηκε..Αλλα εσεις που βγαζετε κακια γιατι ολο αυτο? τοσο πολυ σας πονεσε ο φουφας..? που τερματησατε ολοι απο κατω?? Ακομα ευχες και χαιρετησματα απο λευκαδα εχετε πασχα μαζι θα κανετε? ελεος ειμαστε σε αυτη την περιοχη ολοι μπροστα στον αλλο θελουμε το καλο και απο πισω ολη αυτη η κακια αυτο μας αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.