Δεν τα κατάφερε η  ΕΠΣ Κοζάνης στο θεσμό του κυπέλλου της UEFA, regions cup | βίντεο


Στο ποδόσφαιρο κερδίζει πάντα αυτός που θα μετουσιώσει σε γκολ  τις ευκαιρίες που θα του δοθούν αλλά και θα εκμεταλευτεί  τα λάθη  που θα κάνει ο αντίπαλος. 

Αυτό ακριβώς  έκανε η ΕΠΣ Μακεδονίας, που ήταν  πιο ουσιαστική έβγαινε ταχύτατα στην κόντρα, εκμεταλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα της ΕΠΣ Κοζάνης κι έφτασε στη νίκη με σκορ 4-1.

Στιγμιότυπα του αγώνα ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Κοζάνης 4-1 



Σίγουρα το σκορ δεν αντικατοπτριίζει τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού .

Η αναμετρηση ηταν αμφίρροπη μέχρι το 70'.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν  γρηγορα 1- 0 με γκολ του Μαραντίδη στο 5' για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 37' με τον Γιαννιώτη μετά από πάσα πάρε βάλε του Ρενάτο.

Το εις βάρος τους 2-0  ξύπνησε του Κοζανίτες που πήραν μέτρα στο γήπεδο ανέβασαν την απόδοση τους και λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, αλλά το σουτ του Καραγεώργου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο Β' μέρος η ΕΠΣ Κοζάνης στρίμωξε στα καρέ της την ΕΠΣ Μακεδονίας και κατάφερε να μειώσει νωρίς  σε 2-1  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραγεώργου στο 48'.

Το πέναλτι κέρδισε ο Σάκης Τσικόπουλος.
Το γκολ έδωσε αέρα στους φιλοξενούμενους που συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. 

Μέχρι το 70 χάθηκαν καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση  με Φωτιάδη ,Τσικόπουλο Σάκη και Γιάννη .
Στο 71' όμως σε μια αντεπίθεση της η ΕΠΣ  Μακεδονίας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Παραστατίδης με δυνατό φάουλ κι αφού η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Τσικόπουλου Ηλία αιφνιδίασε τον Δημητριάδη και  κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1 .

Το τελικό 4-1 σημείωσε με νέα αντεπίθεση  ο Κωνσταντίνου μετά από κάθετη μπαλιά του Τσακίρη

Ευκαιρίες για την ΕΠΣ Μακεδονίας είχαν ο Ρενάτο (στο 8' σουτ από κοντά απέκρουσε  ο Δημητριάδης) ,ο Μαραντίδης (στο 23' πλασέ απέκρουσε ο Δημητριάδης ), ο Ρενάτο (στο 47' πλασέ μόνος αουτ),
Παπακωνσταντίνου (στο 60' σουτ απέκρουσε ο Δημητριάδης.

Για την ΕΠΣ Κοζάνης εκτός το δοκάρι στο 41' σε σουτ του Καραγεώργου  μετά από πάσα του Ντούκα καλές στιγμές στο 17' με Τσικόπουλο Γιάννη (σουτ μπλόκαρε ο Ιβανούδης), στο 28' με Τσικόπουλο  Σάκη μετά από σέντρα Σιδηρόπουλου, στο 34' με τον Ματούλα από κοντά μετά από πολύ καλή προσπάθεια Τσικόπουλου Γ, στο 40' με τον Τσικόπουλο Γ (άργησε από καλό σημείο να σουτάρει), με τον Φωτιάδη( στο 57' διαγώνιο σουτ λίγο έξω )και στο 80' σουτ Αθανασιάδη άουτ. 

ΕΠΣ Μακεδονίας (Καναράς):  Ιβανούδης, Γκέρσι, Τραχανάς, Ξανθόπουλος, Κυριακίδης, Ταραμάς, Παραστατίδης (81′ Νιμβρόγλου), Παπακωνσταντίνου, Ντόκου, Γιαννιώτης (45′ Κωνσταντίνου), Μαραντίδης (66′ Τσακίρης).

ΕΠΣ Κοζάνης (Παπακώστας): Δημητριάδης, Ντούκα (74' Αροσβίλι), Σιδηρόπουλος, Μαλούτας, Πουλατσόγλου (70' Λιάμης), ΚαρΓεώργος (81' Μπαλίτσας), Φωτιάδης, Τσικόπουλος Γ., Ματούλας (46' Αθανασιάδης),Τσικόπουλος Σ.

Διαιτητής: Δημητριάδης
Βοηθοί: Σκούτας, Κεχαγιάς (ΣΔ Χαλκιδικής)

Στην ομιλία του μετά το ματς ,  ο ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Τζουμερκιώτης Γρηγόρης ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές και προπονητή για την προσπάθεια τους αλλά και για τη συμμετοχή τους σ αυτή τη γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή δίνοντας υπόσχεση πώς θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους συμμετοχές της ΕΠΣ Κοζάνης η οποία δηλώνει παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις .


Συνόδεψαν την αποστολή ο πρόεδρος Νίκος Σάββας, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Γιάννης Αποστόλου, ο ταμίας Γρηγόρης  Τζουμερκιώτης, ο αναληρωτής γραμματέας Γιώργος Πανυτσίδης, ο έφορος της ομάδας Στέλιος Μούσιος και ο παλαίμαχος της Κοζάνης Νίκος Γκουσγκούνης. 



ο αγώνας από το insport.gr



Δηλώσεις των προπονητών Θανάση Καναρά, Γιώργου Παπακώστα και του ταμία της ΕΠΣ Κοζάνης μετά τον αγώνα του κυπέλλου της UEFA Regions cup μεταξύ των ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Κοζάνης. 



Σχόλια

  1. bre lebenth proponhth papakvsta me tetoioys paixtes apokleisthkes me tessara krima re lebenth proponhth ths eps kozanhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.