Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αλιάκμων Αιανής – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2 | φωτο - βίντεο


Πέρασε και από την Αιανή ο Μακεδονικός Σιάτιστας με σκορ 0-2 κι έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την άνοδο στην Γ' εθνική.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πειθαρχημένα και με υπομονή κόντρα στην Αιανή που πάλεψε με νύχια και με δόντια για ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για το πέναλτι που προηγήθηκε η Σιάτιστα (υποστηρίζουν ότι ήταν αυστηρό) αλλά και για ένα πέναλτι που δε τους δόθηκε σε χέρι (ο κ. Κουτσώνας συνέχισε το παιχνίδι θεώρησε το χέρι ακούσιο). 




Το φιλμ του αγώνα
Στο 3' φάουλ Βάσσου Β.  η μπάλα στην περιοχή, σουτ του Βοριαζίδη Γ.,  άουτ.
Στο 17' κόρνερ Ταφαρλή στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Χαντάβα, κοντράρει σε σώμα νέο σουτ νέα κόντρα κι απομακρύνεται ο κίνδυνος για την Αιανή.

Στο 19' φάουλ Γοδενόπουλου κεφαλιά Βάσου Ζ. από κοντά μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης.
Στο 21' αντεπίθεση της Αιανής με Γκριτζάλα και Βοριαζίδη Χρ. σουτ του τελευταίου άουτ.
Στο 23' Κεΐσογλου από αριστερά σουτ μπλοκάρει ο Τζέλλος.

Στο 24' λόμπα του Μπόζιαρη προς στον Ταφαρλή αυτός μέσα στην περιοχή θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Τζέλλο θα βρεθεί στο έδαφος και ο κύριος Κουτσώνας θα δείξει πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Ταφαρλής και κάνει το 0-1.

Στο 30' Σουτ Βοριαζίδη Χρ.,  λίγο έξω.
Στο 49' σέντρα Μπόζιαρη,  λάθος διώξιμο,  κεφαλιά Ταφαρλή λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60' ακυρώνεται γκολ ως οφσάιντ του σκόρερ Ταφαρλή μετά από κλέψιμο του Δονούλη.
Στο 61' φάουλ Μούστα λίγο έξω
Στο 72' οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι σε χέρι,  αλλά ο  κ.  Κουτσώνας συνεχίζει το παιχνίδι (το θεώρησε ακούσιο).

Στο 74' Ταφαρλής στον Δονούλη , διαγώνιο σουτ  πέφτει ο Τζέλλος και διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ταφαρλής κεφαλιά του Μούστα από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76' Μπούρτζιος,  στον Ταφαρλή,  αυτός κάθετη στον Μπόζιαρη που με ωραίο σουτ μέσα και  πλάγια από την περιοχή θα γράψει  το 0-2.

Στο 79' σουτ Μπατσή διώχνει ο Τζέλλος.
Στο 88' φάουλ Ταφαρλή διώχνει ο Τζέλλος.


Αλιάκμων Αιανής (Κουτσώνας): Τζέλλος, Γοδενόπουλος, Μαρούδης (89' Ντούμπας Ζ.), Κουσίδης, Βοριαζίδης Γ., Βάσσος Ζ., Βάσσος Β. ( 90' Πελέκας), Τσιόρκας (76' Γκουλιάφας) , Γκριτζάλας, Βοριαζίδης Χρ, Χατζηζήσης (73' Μπίτρι).


Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης):  Παναγιωτίδης, Μαλούτας, Μπατσής, Τσιούκρας Ι, Χαντάβας, Στεργίου (75' Μπούρτζος), Τσούκρας Χρ., Ταφαρλής, Μπόζιαρης (84' Μπζιώτης), Κεΐσογλου (57' Δονούλης).


Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Βογδόπουλος







Σχόλια