Δύο μετάλλια, δύο εισιτήρια για τα Πανευρωπαϊκά στο 3°PRESIDENT CUP της Αθήνας


Δυο μετάλλια δύο εισιτήρια για τα Πανευρωπαϊκα Πρωταθλήματα οι Αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης !!!!


Τεληκωστόγλου Απόστολος του Κωνσταντίνου  Αργυρό μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg μετά από πέντε αγώνες, με δύο παγκόσμιους πρωταθλητές, και πρωταθλητές Ευρώπης, και τελικό με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο cisse ! όπου ηττήθηκε με σκορ 5-7 !!!! και έμεινε στην Δεύτερη θέση !!!!


Ο Τεληκωστόγλου αγωνίστηκε με την Επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος !!!!!

Ο Μικρός της παρέας Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των-45 kg μετά από πέντε εντυπωσιακούς αγώνες και παράλληλα πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων που θα γίνει το φθινόπωρο στην Κρήτη!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές Συγχαίρουν τους Αθλητές για την Συμμετοχή τους και την διάκριση στο 3°PRESIDENT CUP 2018 ,και αισθάνονται την Ανάγκη να ευχαριστήσουν το Δ.Σ. της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος ,για την ευκαιρία που δίνει στου επίλεκτους αθλητές να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις υποστηρίζοντας τους !!!

Επίσης ευχαριστεί όλους τους προπονητές της Ένωσης και τον Αρχηγού Αποστόλης κύριο Εφραιμίδη Παντελή, την Αργυρή Ολυμπιονίκη κυρία Μυστακίδου Ελισάβετ ,τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο και όλους τους Έλληνες που ήταν παρόν και υποστήριζαν όλους τους Αθλητές !!!!


Καλή Συνέχεια στους υπόλοιπους τις επόμενες ημέρες!



Σχόλια