Έλατος Ελάτης: Συγχαρητήρια σε Κένταυρο Πρωτοχωρίου και ΑΟ Κρόκου - Η διαιτησία για άλλο ένα αγώνα κατώτερη των περιστάσεων


 
Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στις δύο ομάδες Κένταυρο και ΑΟ Κρόκου  για την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία. Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Θα θέλαμε όμως να εκφράσουμε τα παράπονα μας και τη δυσαρέσκειά μας για την διαιτησία του αγώνα μας με τον ΑΟ Κρόκου. Σε μια γιορτή  σ’  ένα αδιάφορο παιχνίδι κατάφερε να είναι ο διαιτητής ο αρνητικός  πρωταγωνιστής.

Παρακαλούμε την ΕΠΣ Κοζάνης να  προστατέψει  τα μέλη της που δεν είναι άλλες από τις ομάδες.
Κακές διαιτησίες σαν κι αυτές τις σημερινές στον Κρόκο  προκαλούν το φίλαθλο αίσθημα .
Με σεβασμό
Το ΔΣ του Έλατου Ελάτης.

Σχόλια

  1. Το φίλαθλο αίσθημα το προσβάλλουν τα στημένα παιχνίδια πείτε τους εκεί στη μακρινή Ελάτη που την προηγούμενη αγωνιστική όλως τυχαίως χάσανε απο το ανύπαρκτο εώς προχθές Μικρόβαλτο και δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση περί διαιτησίας μόνο κάτι στιγμιότυπα που οι αμυντικοί κοιτούσαν πότε θα δεχτούν γκόλ προφανώς για να βγάλουν τη γειτονική τους υποχρέωση.Γι αυτό σταματήστε να κοροιδεύετε τους εαυτούς σας οτι δήθεν σας ενόχλησε η διατησία σε ένα ματς με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος όταν δεν ακούστηκε καν σχόλιο όταν χάσατε απο τους τελευταίους.Καλό Απόγευμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια ...
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση η φτώχεια είναι η έλλειψη ποδοσφαιριστών,κα η έλλειψη προπονήσεων.Ποά διαιτησία φταίει όταν η ομάδα 10 λεπτά πριν από την έναρξη δεν είχε δώσει τα δελτία για έλεγχο ; Καλά για ζέσταμα πρίν από τον αγώνα δεν το συζητάμε ...δεν έγινε .
    Ξέφυγε από νωρίς το σκορ και μετά μόνο γκρίνια. Η κούραση ήταν εμφανής και το μυαλό δεν κατάφερε να φέρει ισορροπία.
    Οργάνωση θέλει τίποτε άλλο.
    Δε φταίει η διατησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.