Στην Κοζάνη η ΑΕΚ Αθηνών για τον μικρό Αλέξανδρο



Ο Αλέξανδρος Μελισσινός έχει εγχειριστεί και ήδη τα μηνύματα για την πορεία της  υγείας του είναι αισιόδοξα.
Χρειάζεται όμως ακόμα προσπάθεια και αρκετός χρόνος για την αποκατάσταση του
Μια αποκατάσταση που θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα και είναι πολυδάπανη.

Η βοήθεια των συμπολιτών μας αλλά και όλου του κόσμου  οι οποίοι  αντιλαμβάνονται την κατάσταση αυτή  δε σταματάει να δίδεται απλόχερα.

Στο παιχνίδι και οι Παλαίμαχοι Κοζάνης.

Μεγάλο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στις 14 Μαΐου στο ΔΑΚ.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ Αθηνών αποδέχθηκαν αμέσως  την πρόσκληση των συναδέλφων τους Παλαιμάχων της Κοζάνης για ένα φιλικό παιχνίδι του οποίου  τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Αλέξανδρο που βρίσκεται ήδη στο Χιούστον.

Τα έξοδα για την εγχείρηση που ήδη έχει κάνει ο Αλέξανδρος αλλά και για την αποκατάσταση του είναι δυσβάστακτα για την οικογένεια Μελισσινού.

 Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο τους αλλά και την ευαισθησία τους σε τέτοιου είδους προβλήματα συνανθρώπων μας και ιδίως όταν πρόκειται για μικρά παιδιά, δεν άργησαν να πουν το ναι στην πρόσκληση των παλαιμάχων της Κοζάνης και άνοιξαν  την αγκαλιά τους στον Αλέξανδρο.

Οι φίλαθλοι της Κοζάνης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παλιές δόξες της ΑΕΚ και συνάμα με την παρουσία τους στο γήπεδο θα στείλουν  για μια ακόμα φορά  το μήνυμα Αλέξανδρε εσύ θα βάλεις το γκολ της ζωής σου και εμείς θα το πανηγυρίσουμε.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.