Γιάννης Κερλίδης: «Αβέβαιο το μέλλον μου στον πάγκο του Φούφα»

Την απογοήτευσή του για τη στάση της διοίκησης του Μακεδονικού Φούφα εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Κερλίδης.


Ο coach τόνισε πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας με τους διοικούντες και δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην «ΑRENA/FAIR PLAY PRESS»:

«Η συνεργασία μου με τους ποδοσφαιριστές μου μέσα στην χρονιά ήταν άψογη. Μέσα από πολλή δουλειά και προπόνηση η ομάδα έκανε μια αξιοπρεπέστατη πορεία πρωταθλητισμού και κατέκτησε και το κύπελλο στην ένωση της.

Δυστυχώς η καλή απόδοση στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του κυπέλλου δεν φαίνεται πως εκτιμήθηκε από την διοίκηση με την οποία υπάρχει ξεκάθαρο χάσμα και διαφορετική φιλοσοφία. Προσωπικά μιλώντας είμαι απογοητευμένος από αυτήν την στάση και το μέλλον μου στον πάγκο του Φούφα είναι αβέβαιο». 

Σχόλια

  1. Και κυλησε ενα δακρυ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες καλύτερα ,τελείωσαν τα μπακίρια και πάμε σε περικοπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγάζει καινούργιο δισκο ο Καρβέλας και δεν προλαβαινει γι'αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι ενα σκέτο καρναβάλι και δυσφήμιση του ποδοσφαίρου. Γελειε ε γελειε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρναβάλι ε καρναβαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού έκανες της χειρότερες δημόσιες σχέσεις με όλες τις ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα η απόδοση της ομάδας του Φουφα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα αυτό πρέπει να αναγνωρισεα κάποιος ωστόσο κάποιες άστοχες δηλώσεις προκάλεσαν αναστάτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κερλίδη όλη τη χρονιά μας ζάλισες πόσο ωραίο ποδόσφαιρο έπαιζε η ομάδα όταν κέρδιζε και μας ξαναζάλιζες με τη διαιτησία όταν έχανε!!! Κοίτα να ανάψεις μια λαμπάδα στον τεράστιο ποδοσφαιριστή και Άνθρωπο ΣΑΡΑΝΤΗ ΤΟΠΑΛΗ, που σε ξελάσπωνε όλη τη χρονιά με τα στημένα που εκτελούσε. Διότι και μνήμη έχουμε και κρίση έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.