Ανακοίνωση της Καστοριανής FAMILIA προς φίλαθλο κόσμο Καστοριάς , τοπικούς φορείς , τοπικά μέσα

Η αγωνία μας είναι έκδηλη πλέον για τις τύχες της αγαπημένης μας ομάδας , καθώς μετά την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και όσα τραγελαφικά ακολούθησαν βλέπουμε μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αδράνεια στα τεκταινόμενα.

Η περσινή "διοίκηση" εξαφανισμένη , κρατάει ΟΜΗΡΟ την ομάδα χωρίς πλάνο και όραμα για την συνέχεια.Αν και υπόλογη για τις πράξεις της , χωρίς να λογοδοτήσει στον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς για την κατάντια στην οποία έχει εμπεριέλθει η ομάδα.Περιμένουμε να βγούν και να λογοδοτήσουν που πήγαν τα έσοδα από τις χορηγίες , διαφημίσεις,κ.ά καθώς και γιατί παίχτες της ομάδας φύγανε απλήρωτοι και πικραμένοι,δέσμιοι των υποσχέσεων σας που δίνατε στις αρχές της χρονιάς.

Η ομάδα "κύριοι" δεν είναι ΤΣΙΦΛΙΚΙ κανενός , Η ομάδα ανήκει στον κόσμο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και η ΙΣΤΟΡΙΑ της δεν σας επιτρέπει να λειτουργείται μεροληπτικά προς όφελος σας.
Περιμένουμε να δείξετε έστω και την ύστατη στιγμή ότι όλα αυτά ήταν ένα λάθος και να κατανοήσετε την κατάσταση ως έχει.

Η ομάδα μας ήδη διαγράφει τις πιο μελανές σελίδες στην ΙΣΤΟΡΙΑ της και η ύπαρξη της "βαδίζει" σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα να πιέσουμε ώστε ο σύλλογος να οδηγηθεί σε εκλογές.

Η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν αυτόκλητο σωτήρα,από δαύτους χορτάσαμε,μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ δημιουργώντας χρέη χιλιάδων ευρώ και απαξιόνωντας το όνομα της Καστοριάς στο φίλαθλο κοινό.
Καλούμε τους φίλους της ομάδος να είναι στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ, αν θέλουμε να υπάρχει αύριο για την ΟΜΑΔΑ που κάποτε θαύμαζε ολόκληρη η Ελλάδα.

ΥΓ1.Αν ο πόθος "κάποιων" είναι μια γειτονιά να καπηλευτεί την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι βαθιά γελασμένοι.Η ιστορία δεν διαγράφεται ούτε με € ούτε με βιζόν.

ΥΓ2.Αν ο πόθος κάποιων είναι ένας ιδιώτης να καπηλευτεί την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι βαθιά γελασμένοι.

ΥΓ3.Κάτι γαϊτανάκια στην πιάτσα μιλάνε για κάτι ΝΤΟΛΑΡΣ από Λας Βέγκας που ήρθανε με σκοπό την ενίσχυση της Ομάδας.Ξέρετε κάτι "κύριοι" ?

ΥΓ4.Αν δεν επικρατήσει η λογική προς όφελος της ομάδας , τότε τον δρόμο θα τον δείξει η δικαιοσύνη.

ΥΓ5.Η αγάπη μας για το όνομα και την ιστορία της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δεν μας επιτρέπει να αφήνουμε κανέναν να κάνει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ FAMILIA

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.